Відпочинок на Чорному морі в казковому готелі Ensenada

Відпочинок на Чорному морі в казковому готелі Ensenada

29.03.19 23:43 0 3358

Ви, проживаючи в Україні, ви бажаєте опинитися на березі тихоокеанського узбережжя, наприклад, в мальовничому мексиканському містечку? Що ж, тоді вам терміново потрібно вирушати, звичайно ж, в теплу пору року в Грибівку, де вас чекає новий готель «Енсенада»: https://ensenada.com.ua/, який знаходиться на першій лінії з видом на море. Готель розташований в красивій та незвичайній бухті на березі чорноморського узбережжя.

До речі, назва готелю скопійована з мексиканського міста Ensenada, яке так само, як Грибівка, славиться своїм зручним місцем розташування. І якщо перекласти слова «Ensenada» з іспанської мови, то воно означає «бухта». Дістатися до Грибівки простіше простого. Для початку потрібно доїхати до Одеси, а вже потім в цей населений пункт, що знаходиться в 30 кілометрах від південної столиці України.

Переваги безтурботного відпочинку в готелі «Ensenada» в Грибівці

Якщо ви вирішили відпочити в готелі «Ensenada» в Грибівці, то такий варіант стане цілком виправданим і своєчасним починанням. Тут ви відмінно відпочинете в готелі, який виконаний з дерев'яного соснового зрубу, що вважається повністю екологічним матеріалом. Тут в здоровій, домашній атмосфері ви та ваші діти зможуть чудово відпочити й розважитися. До речі, інтер'єри готелю оформлені, як і належить, елементами та композиціями спекотної Мексики.

На території готелю «Ensenada» є чудовий приватний пляж, а також весь необхідний для купання та пляжного відпочинку інвентар, який, що дуже важливо, надається адміністрацією готелю своїм численним гостям абсолютно безкоштовно. До такого інвентарю, зокрема, відносяться:

  1. зручні шезлонги;
  2. парасолі пляжні;
  3. рушники.

На пляжі кожен день проводиться прибирання штатним персоналом готелю. Що стосується шезлонгів, то їх вистачить на всіх гостей. Можете не турбуватися про своїх дітей. Річ у тому, що на цьому курорті пологий берег при вході у воду і невелика глибина.

Не знаєте де відпочити цим літом? Приїжджайте в Грибівку та відпочиньте всією душею й тілом на кращому курорті чорноморського узбережжя поблизу Одеси в казковім готелі «Ensenada»!

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Куяльник - один із ...
Наступна новина: Роль и возможности Service ...

КОМЕНТАРІ