Яке волосся можна дорого продати в Україні?

Яке волосся можна дорого продати в Україні?

31.03.19 00:14 0 4885

Все більш популярним способом заробітку стає продаж своїх локонів, тому питання: «Як продати волосся дорого?", стає все більш актуальним для потенційних продавців. Давайте з'ясуємо, від чого залежить ціна, і які чинники впливають на оцінку шевелюри.

Природно, в першу чергу, ваші пасма повинні бути здоровими та пристойно виглядати. Це залежить від багатьох складових - правильного харчування, здорового способу життя й постійного догляду за зачіскою. В основному, локони використовуються для виготовлення перук і шиньйонів, які потім реалізуються бажаючим наростити собі кучері, тому вони повинні відповідати найвищим вимогам.

Як визначити приблизну суму, яку можна отримати за своє волосся?

Для цього дізнайтеся довжину своїх пасом. Більшість покупців приймає товар від 40 сантиметрів. Чим довше і густіше волосся, тим більше ви зможете за нього отримати. Врахуйте, що вартість 100 грам коси довжиною 60 см буде набагато вищою, ніж сорокасантиметрової.

Тепер кілька слів про колір. Про смаки, як то кажуть, не сперечаються, тому при виготовленні шиньйонів використовуються, практично, будь-які зрізи, але однозначним фаворитом є натуральний блонд. У разі, якщо ваш відтінок трохи інший - не турбуйтеся, адже попитом користується натуральне волосся будь-якого кольору. До слова, якщо локони дитячі, і вони мають хорошу структуру, світлий колір і довжину більше 60 сантиметрів, то ви можете розраховувати на максимальну ціну. Це найбільш популярний товар на ринку. Вартість, іноді, може доходити до $ 1000 і вище.

Підходячи до питання про конкретну ціну, багато людей звертають увагу на вуличні оголошення, де покупці вказують неймовірні цифри за 1 кг. Але знайте, що отримати таку вагу з однієї стрижки навіть дуже довгих пасом просто нереально (якщо мова йде не про косу довжиною більше 1 м). Середній вихід складе близько 150-200 грам, тому будьте уважні.

Висновки

Щоб не ризикувати та вигідно продати волосся, краще звернутися до професіоналів своєї справи. Адже вам буде набагато спокійніше, коли досвідчений фахівець грамотно розповість про всю процедуру стрижки, допоможе з вибором нового яскравого стилю і максимально високо оцінить ваші локони. В результаті ви залишитеся задоволені та суттєво поповните свій бюджет.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Тернопільський замок ...
Наступна новина: Глушилки мобильной связи: ...

КОМЕНТАРІ