Інтим-бутик: що це та навіщо він потрібен?

Інтим-бутик: що це та навіщо він потрібен?

01.04.19 13:53 0 3849

Цілком природно і очевидно, що люди прагнуть отримати з інтимного життя максимум насолоди. "Іграшки" з секс-шопа дають дещо інші (не обов'язково сильніші), але нові відчуття. Особливо інтимні "іграшки" важливі для жінок, так як чоловікові подібне потрібно в меншій мірі, оскільки механізм чоловічої сексуальності куди простіший. А ось представницям слабкої статі деколи може просто не вистачати часу нормального статевого акту на задоволення - тоді, після того як партнер закінчить, або, навпаки - до, можна скористатися, наприклад, фалоімітатором.

"На Заході мати такий "гаджет" для одружених пар - цілком нормальне явище, він є майже в кожній родині. Лідирує в цій області Німеччина, де на кожну заміжню жінку припадає по 2,5 вібраторів (у незаміжніх менше). У Польщі, скажімо, це число -1,5 на одну жінку. А ось Україна стоїть на передостанньому місці серед європейських держав: всього 1 з 90 сімей має сексуального помічника. Наші люди ще не набули звичку ходити в секс-шопи.", розповідає співробітник сексшопу: https://vibrotoys.com.ua/, в якому безпосередньо можна придбати іграшки для "дорослих" за доступною ціною.

Чому варто відвідувати інтим-бутіки?

Похід в секс-шоп - це вам не похід за сметаною в сусідній цілодобовий кіоск, де з двох наявних пакетиків можна запросто вибрати, хоча б орієнтуючись по терміну придатності. З секс-товарами складніше:

  • По-перше, важливо не розгубитися (почервоніти, зомліти, втекти), побачивши стільки різноманітних фалоімітаторів та інших причиндалів відразу.
  • По-друге, не менш важливо не піддатися синдрому покупця супермаркету і не набрати купу непотрібних в секс-господарстві речей, про застосування яких здогадатися можна тільки після третього прочитання інструкції (ламаний переклад з китайської на англійську).

Щоб цього не сталося, проведемо ревізію секс-шопних полиць:

  1. Члени. Запам'ятайте правильні назви: фалоімітатор - простий гумовий (силіконовий), вібратор - точно такий же, тільки на батарейках, при натисканні на кнопочку вкл. по-малу тремтить (можна вирішити, що партнер любить вас і мерзне одночасно) і видає звук, схожий на голос працюючого пилососа або епілятора. Розрізняються розмірами, матеріалами, цінами. Чудовий подарунок на день народження будь-якій панночці. Незаперечна перевага гумового члена - від нього не завагітнієш. Як не крути. Куди не вставляй.
  2. Вагіни. Практично такаж ж перевага, як і у попереднього секс-товару, є й у силіконової вагіни: вона не вагітніє. Плюс вона має ще й маса інших "+": її не треба для профілактики раз на тиждень виводити в кіно, її місячні не зіпсують вам вікенд, вам не потрібно буде вести тривалі розмови з її мамою і терпіти подруг, вона не стане займати годинами ванну та безкінечно говорити по телефону. Штучна вагіна, звичайно, не погладить вам штани і не приготує яєчню, ну так це дурниця. І самому можна навчитись-)
  3. Для краси і внесення нотки експерименту в обридлу статеве життя в секс-шопі є спеціальна полиця. Здалеку нагадує асортимент магазину "Все для рокерів": багато металу і шкіри. Навіть при відсутності садомазохістських нахилів ви можете прикупити наручники. Крім того, для карнавального костюма напевно як не можна, до речі, підійде чудовий нашийник з трисантиметровими шипами або миленький батіг.
  4. Також в інтим-бутіку ви можете придбати різноманітні смішні сувеніри, презервативи та різноманітні змаски.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 7 стилей обуви,которые ...
Наступна новина: Преимущества умных часов ...

КОМЕНТАРІ