Кондиціонери Ballu: переваги та особливості

Кондиціонери Ballu: переваги та особливості

01.04.19 17:40 0 2355

Одним з найпопулярніших брендів кондиціонерів в Україні по праву є торгова марка Ballu. Продукцію компанії активно встановлюють вдома і в офісах, в магазинах і виробничих приміщеннях. З точки зору вартості техніка є більш вигідною, ніж схожі за характеристиками моделі конкурентних брендів. Ваги бренду додає широкий модельний ряд, який дозволяє підібрати техніку на будь-який смак і гаманець. До речі, в Україні купити кондиціонери цієї ТМ можна в інтернет-магазині: https://ballu.kiev.ua/kondicioneri-ballu/.

Серед моделей, які представляє бренд, мона виділити:

  • класичні настінні кондиціонери;
  • інверторні спліт-системи;
  • комплекси типу «спліт».

Окрім того, компанія активно впроваджує нові розробки та випускає все нові й нові серії своїх пристроїв. У порівнянні з аналогами новий кондиціонер Ballu зазвичай характеризується меншою вартістю та розширеною функціональністю. Широкий модельний ряд дозволяє підібрати оптимальне рішення для дому, офісу, торгового чи виробничого приміщення з урахуванням його індивідуальних особливостей.

Основні переваги кондиціонерів Ballu:

  1. надійність;
  2. ергономічність конструкції;
  3. нирокий модельний ряд;
  4. широкий діапазон цін;
  5. маса функціональних можливостей;
  6. висока теплопередача при низькому рівні споживання енергії;
  7. стильний дизайн, в якому немає нічого зайвого.

Виробник щороку створює нові рішення в області оптимізації споживання енергії - компанія докладає зусиль щодо забезпечення високопродуктивні моделі, які відрізняє мінімальне енергоспоживання. Нові моделі економлять електроенергію та одночасно підвищують тепловіддачу більш ніж на 25 % в порівнянні з аналогами інших брендів.

На додаток до цього продукція компанії характеризується низьким рівнем шуму. Передбачений режим «комфортний сон»: володіють даними функціоналом кондиціонери ідеальні для монтажу в спальних і дитячих кімнатах.

В основі конструкції більшості моделей лежать інноваційні мікропроцесори, у функціонал яких закладені енергозберігаючі алгоритми. Включена багаторівнева система захисту від перегріву. Інженерами Ballu також впроваджені сучасні рішення для захисту техніки від перепадів напруги - більшість моделей характеризує стабільність роботи в умовах електромереж, схильних до перепадів напруги.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Трикотаж: основні переваги
Наступна новина: Що таке BI (Business ...

КОМЕНТАРІ