Міні АЗС: що це таке?

Міні АЗС: що це таке?

01.04.19 21:24 0 2721

Міні АЗС (автоматична заправна станція) представляє собою економічний і зручний спосіб облаштування заправної станції в межах невеликого міста. Сучасні міні АЗС здатні задовольнити всі потреби автовласників.

Будівництво міні АЗС - один із пріоритетних напрямків компанії http://www.economazs.com, яка пропонує обладнання для міні АЗС та послуги з їх зведення. Готові об'єкти здатні вписатися в будь-який архітектурний стиль міста та забезпечити високу пропускну здатність.

Що це таке?

Міні-АЗС представляє собою єдиний блок, який виготовляється на заводі та встановлюється в будь-яке місце. Автоматичні АЗС використовуються для збору і зберігання, а також відпустки різних видів палива і паливно-мастильних матеріалів.

Стандартна міні-АЗС займає ділянку, площа якого дорівнює 112 м2. При цьому міні АЗС оснащена 2 постами для заправки автомобілів паливом. Якщо існує необхідність в більшій кількості пунктів видачі палива, можна замовити кілька модулів АЗС і зібрати їх виходячи з можливостей ділянки.

Збірка міні-АЗС здійснюється відповідно до технічного плану і при ретельному дотриманні техніки безпеки. Все паливо зберігається в двостінному блоці, який забезпечує зниження ризику виникнення пожежі. Модуль АЗС розташований під навісом, який також грає роль одного з елементів протипожежного захисту. Навіс виготовляється зі сталевого оцинкованого листа, товщина якого становить 3 мм.

Внутрішній простір АЗС вміщує в себе все необхідне обладнання. Робота АЗС відбувається в автоматичному режимі. Для здійснення контролю та безпеки створюється диспетчерський пульт, і міні-АЗС оснащується системою відеоспостереження. Для оплати послуг передбачаються спеціальні блоки приймання платежів.

Таким чином, можна виділити наступні переваги міні-АЗС:

  1. Зручність і практичність. Автоматична заправна станція зручна як для власників, так і для клієнтів.
  2. Економічність зведення. Вартість установки міні АЗС невисока, якщо порівнювати з тими доходами, які ця автозаправна станція може принести.
  3. Швидкість обслуговування. Час заправки паливного бака автомобіля складає 1,5-2 хвилини, включаючи той час, який необхідно для того, щоб припаркувати автомобіль для заправки та від'їхати від заправної станції.
  4. Можливість забезпечити високу прохідність при високій швидкості обслуговування, тому міні-АЗС здатна за день обслужити величезну кількість клієнтів.
  5. Пожежна безпека, яка гарантується особливою конструкцією та ретельним наглядом і контролем.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Парафармацевтики — ...
Наступна новина: Хотите незабываемых ...

КОМЕНТАРІ