У Тернополі інспекторами з паркування винесено понад півтисячі постанов

У Тернополі інспекторами з паркування винесено понад півтисячі постанов

02.04.19 09:35 0 1061
Впродовж двох місяців вулиці Тернополі патрулюють інспектори з паркування, які штрафують та виносять постанови у разі виявлення порушень правил зупинки та паркування транспортних засобів.

Так за лютий –березень 2019 року інспекторами з паркування винесено понад 530 постанов про адміністративні правопорушення, 66% з яких уже сплачені. Найбільшу кількість порушень правил паркування інспектори виявили на бульварі Тараса Шевченка, вул. Живова, вул. Пирогова, на перехрестях вулиць Князя Острозького- Тараса Шевченка та Грушевського-Словацького.

Інформацію про автомобіль та обставини, під час яких інспекторами з паркування було виписано постанову, можна дізнатися на сайті http://inspector.rada.te.ua/ у розділі "Постанови", ввівши номер постанови та номер транспортного засобу.

В управлінні муніципальної інспекції наголошують, що при сплаті штрафів необхідно вказувати ті реквізити, що зазначені у постанові (повідомленні) про адміністративне правопорушення, оскільки при сплаті коштів на будь-який інший рахунок, постанова вважається не виконаною. При цьому у призначенні платежу необхідно обов’язково вказувати серію та номер постанови.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Близько 550 млн. грн. – в ...
Наступна новина: Тернополяни відзначатимуть ...

КОМЕНТАРІ