Тернополяни відзначатимуть Всесвітній день здоров’я

Тернополяни відзначатимуть Всесвітній день здоров’я

02.04.19 10:04 0 1210
7 квітня, з нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я, на тернопільському Театральному майдані відбудеться фестиваль «День здоров’я – 2019», під час якого усі охочі зможуть дізнатися як правильно дбати про своє здоров’я, проконсультуватися у фахівців: терапевта, окуліста, стоматолога, психолога, імунолога, косметолога, реабілітолога, отримати консультацію з планування сім’ї та профілактики венеричних хвороб, пройти флюорографічне обстеження, перевірити поставу та визначити індивідуальні показники систем організму, а також спробувати на собі дію кінезіотерапії та тейпування.

Тернополяни та гості міста зможуть взяти участь у майстер-класі з надання долікарської медичної допомоги, танцювальних майстер-класах «Zumba-fitness» та “Social dance club”, загальноміській руханці, спринт-квесті для молоді та оздоровчому забігу для всіх бажаючих.

На присутніх очікує також показовий виступ «Kangoo jumps», аквагрим та зйомки спецвипуску дитячої програми «Кіндер шоу».

Організаторами заходу є Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та телеканал «TV-4» за підтримки Тернопільської міської ради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Картку тернополянина» ...

КОМЕНТАРІ