Вибираємо жіноче пальто?

Вибираємо жіноче пальто?

03.04.19 00:03 0 4010

Пальто - це річ недешева. Купувати потрібно те, що ви точно будете носити кілька років, тобто те, що себе окупить. Часто його носять кілька місяців поспіль, при чому щоденно: і в будні, і в свята. Це вбрання для холодної пори року, тому воно повинно бути теплим. Повірте, застуда й озноб не додадуть вам краси та елегантності. Далі, ми поговоримо як правильно вибрати цей елемент гардеробу, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину emass.com.ua, в якому безпосередньо можна придбати жіночі пальта від виробника за доступною ціною.

Жіноче пальто: як правильно вибрати?

Вибирати жіноче пальто потрібно з аналізу того, як ви одягаєтеся. Пальто має підходити щонайменше до 90 % вашого гардеробу, а краще - до всього. Врахуйте, що збіг по стилю має бути не тільки з одягом, але і з взуттям, аксесуарами та головним убором. Загалом має вийти цілісний ансамбль, в якому вам буде комфортно при будь-якому настрої. Іноді краще відмовитися від якоїсь екстравагантної моделі на користь тієї, що підійде до ваших улюблених черевиків.

Тканини: що потрібно знати?

Тканина, з якої зроблено пальто, грає особливо важливу роль:

  1. Найкращий варіант - це шерсть з невеликою домішкою синтетичних волокон. Якщо купити пальто, з високим вмістом синтетики, то дуже скоро ви зіткнетеся з такою проблемою, як покочення. Крім того, в такій речі буде некомфортно в мороз і вітер.
  2. Речі з натуральної вовни - куди більш стійкі, однак повна відсутність синтетичних волокон призведе до того, що вони будуть м'ятися, а гладити пальто кожен день - це жах на для будь-якої модниці.
  3. Якщо говорити про фактуру, то це справа смаку, однак якщо ви збираєтеся носити пальто кілька сезонів, то краще віддати перевагу гладкій тканині.

Поради стиліста:

  • Дівчатам високого зросту підходять практично будь-які моделі. Єдина умова: модель не повинна бути коротше середини коліна. Для великих панянок кращим рішенням будуть прямі силуети, які, як відомо, зроблять жінку більш стрункою.
  • Варіанти з пишними подолами та широкими ременями краще залишити в магазині, а ось моделі довжиною 3⁄4, навпаки, підійдуть відмінно.
  • Мініатюрним красуням краще звернути увагу на моделі вище коліна. Все, що має велику довжину, буде відволікати від вас увагу.
  • Дівчатам з великими грудьми слід уникати пишних укорочених фасонів. Так само варто вчинити з пальто силуету ампір.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Как выбрать свадебного ...

КОМЕНТАРІ