Для чого потрібна реєстрація в Avon?

Для чого потрібна реєстрація в Avon?

03.04.19 00:42 0 4338

Для чого потрібна реєстрація і в чому перевага реєстрації в компанії Avon? Це питання хвилює багатьох. Давайте розберемося, а розповість нам про це головний редактор сайту http://myavon.net.ua/?p=register, де безпосередньо можна зареєструватись в цій компанії в онлайн режимі.

Реєстрацію в Avon, по своїй суті, можна порівняти з отриманням дисконтної карти в магазині. Тільки в магазині Вам видають пластикову дисконтну картку, а в Avon Ви отримуєте договір Постійного Покупця.

У чому ж тоді перевага реєстрації?

Приходячи в магазин парфумерії та косметики ми дуже любимо користуватися дисконтною карткою, як правило, з накопичувальною системою знижок. І в підсумку отримуємо знижку в середньому від 2 до 10%, а купуємо на суму 500 до 4000 грн!

Що дає реєстрація в Avon?

Знижку 31% при покупці всього на 600 грн і вище, тобто набуваючи продукції на 800 грн рублів, Ви платите в компанію 500 грн. Виходить, Ви заощадите близько 300 грн і ще отримаєте подарунок від компанії. В якому магазині Вас чекають такі знижки і подарунки?

Йдемо далі!

Купуючи в магазині крем для обличчя - Ви впевнені, що він Вам «підійде»? А якщо після нанесення крему - алергія, роздратування, або він Вам «не підійшов» за віком. А якщо Ви не отримали той результат на який розраховували? Що робити? Тільки викинути або поставити на полицю і забути! Шкода грошей? Не те слово!
Купуючи косметику в Avon - Ви не зіткнетеся з такими проблемами.

В Avon 100 % -ва гарантія якості продукції, що випускається. А це означає, що протягом 2-х місяців з дати покупки, Ви можете повернути товар назад, якщо він Вам з якихось причин «не підійшов». Крім того, крем можна протестувати на своїй шкірі, замовивши пробний зразок і тим самим уникнути помилкової покупки. Який магазин Вам поверне повну вартість крему або дозволить протестувати крем?

Що ще?

Скільки разів, Ви помилялися в придбанні парфумерії? І не дивно! Стільки всього «перенюхати», що вже не розумієш аромат і купуєш «навмання» сподіваючись на поради і переконання продавця, на торговельну марку, на красиву упаковку.

А класно, коли Ви протягом певного проміжку часу, з пробного зразка наносите різні аромати і стежте як вони «розкриваються» протягом дня. І вже абсолютно впевнено, що «це те, що потрібно саме Вам», що «це Ваш аромат» замовляєте з додатковою знижкою! І саме це можливо з компанією Avon!

Основні плюси:

  • Спочатку товар - потім оплата! Чим Ви ризикуєте? Нічим! Оплата там, де зручно Вам!
  • Чи варто говорити, що весь товар Avon поставляється «під замовлення клієнта», а це значить, що не залежується на полицях магазину і на складах, що в ціні товару - немає рекламної націнки і націнок постачальників-посередників.
  • А ще співпраця з компанією може приносити додатковий дохід! Адже різниця між ціною товару в каталозі і Вашої знижкою - це ВАШ ДОХІД! І він не обмежений!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ