В Тернополі сергій Надал особисто перевірив стан виконання ремонтних робіт на вул. Стадникової,1

В Тернополі сергій Надал особисто перевірив стан виконання ремонтних робіт на вул. Стадникової,1

03.04.19 13:33 0 1102
З настанням сприятливих погодних умов у Тернополі розпочалися капітальні ремонти тротуарів, дворів та міжквартальних проїздів.

Наразі ремонтні роботи ведуться на прибудинкових територіях за адресами: вул. Стадникової,1, вул. Д. Нечая, 29, вул. Протасевича, 8 та вул. Б. Лепкого,10. Стан виконання робіт з капітального ремонту дворів особисто перевіряє міський голова Тернополя Сергій Надал.

Зокрема, вранці 2 квітня, під час традиційного об’їзду міста, очільник Тернополя оглянув хід виконання ремонту прибудинкової території на вул. Стадникової, 1.

«Роботи в цьому дворі розпочалися ще у 2018 році, наразі ремонт практично на завершальному етапі, - розповідає Сергій Надал. - Працівниками підрядної організації тут капітально відремонтовано проїжджу частину, облаштовано пішохідні доріжки, а також відмостку будинку».

Цими днями у Тернополі також триває капітальний ремонт тротуару на вул. С. Крушельницької (від мосту до вул. Чехової), де підрядники влаштовують територію фігурними елементами мощення (ФЕМ), та ремонт пішохідної доріжки на вул. Спортивній (від будинку на просп. Злуки, 29 до заїзду на територію ДНЗ №31), де триває влаштовування піщаної та щебеневої основ тротуару.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові на тротуарах ...

КОМЕНТАРІ