Як одягатися по погоді?

Як одягатися по погоді?

04.04.19 13:47 0 4398

Хоч і прийнято вважати, що у природи немає поганої погоди, але завжди потрібно пам'ятати про те, що погода, особливо в міжсезоння, буває дуже мінливою, і виходячи рано вранці, не перевіривши прогноз, можна не вгадати, що буде: дощ або сонце. Однак кілька порад допоможуть уникнути неприємних наслідків, пов'язаних з погодою.

Носіть закрите взуття

Звичайно, багатьом подобаються демонструвати свій педикюр, однак носіння відкритому взутті в мегаполісі - це моветон. А при несподіваному дощі носіння такого взуття несе за собою негативні наслідки починаючи від неприємного мокротиння і закінчуючи циркуляцією холодної крові від ніг до серця. Ноги не повинні намокати ні в якому разі, тому старе взуття теж варто або відремонтувати, або викинути на смітник і купити нове, благо в інтернеті є безліч знижок в інтернет-магазинах.

Захищайтесь від вітру

Навіть в теплій куртці можна відморозити шию, якщо вона буде вільно продуватися. Достатньо невеликого вітру і запалення вам забезпечене. Взимку обов'язково носити кофти або джемпери із закритою шиєю, а в більш теплі пори року не потрібно лінуватися брати з собою шарф, навіть тонкий шарфик врятує шию від несприятливих потоків прохолодного повітря.

Бережіть вуха

Навіть найдорожча зачіска не варто вашого здоров'я, тому в зимовий час носіння шапки є обов'язковим. У більш м'яку, але прохолодну погоду деякі в ім'я краси відмовляються від шапки, що зовсім неправильно. Занадто довгий вплив прохолодного повітря може привести до запалення вушних каналів, а в наслідку до глухоти. Якщо шапку носити ніяк не хочеться, варто звернути увагу на навушники-вухогрійкі: вони бувають з хутра, вовни та тканини на будь-який смак і гаманець.

Перевіряйте рівень погодного комфорту

Сам показник температури може бути корисною інформацією хіба як для статистів, так і для синоптиків. Наприклад, температура + 10 0 С у вологу погоду - це зовсім не те ж саме, що + 10 0 С - в суху погоду. Чималу роль також відіграє наявність / відсутність вітру і його швидкість. Тому варто познайомитися з хитро-мудрим показником, який називається вітро-холодовий індекс - він відображає суб'єктивне відчуття погоди людиною.

Висновки

Щоб погода не застала вас зненацька, обов'язково перед виходом з дому перегляньте прогноз погоди. Таким чином ви хоч приюлизно будете знати на що слід розраховувати і погода не піднесе вам неприємного сюрпризу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Як формується прогноз ...

КОМЕНТАРІ