Як правильно вибрати дитячі кросівки?

Як правильно вибрати дитячі кросівки?

04.04.19 14:50 0 4562

Купівля будь дитячого взуття - справа відповідальна. Особливо якщо мова йде про кросівки, без яких неможливо уявити гардероб будь-якого сучасного малюка. Як правильно вибрати якісні кросівки для дитини, які будуть радувати вашу дитину і послужать довго? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину  https://teremok.com.ua/, в якому безпосередньо можна придбати якісні дитячі кросівки в Україні за доступною ціною.

Якість

Якісні кросівки не тільки прослужать довше, але і будуть набагато комфортнішими для вашого малюка. Як же відрізнити якісне взуття?

Огляньте кросівки з усіх боків:

  1. шви повинні бути рівними, акуратними та плоскими - там, де нога безпосередньо контактує з кросівкою;
  2. ніде не повинно стирчати обривків ниток чи обрізків матеріалу;
  3. система кріплення повинна бути строго симетричною;
  4. ніде не повинно бути видно слідів клею.
  5. кросівки повинні бути легкими - це значить, що підошва має бути виготовлена з сучасних матеріалів, що забезпечують одночасно міцність та зручність.

Купувати дитяче взуття краще в перевірених спеціалізованих магазинах. Наприклад, у вищезгаданому інтернет-магазині teremok.com.ua вас чекає великий вибір якісних дитячих кросівок. Яскраві цікаві моделі, розмірна сітка, професійні консультації при виборі, можливість доставки по всій Україні зроблять ваші покупки легкими та приємними.

Матеріал

Матеріал, з якого зроблені дитячі кросівки, повинен бути легким, дихаючим і водонепроникним. Шкіра чи синтетика - це вже вам вибирати. Переважна більшість брендів випускає кросівки з синтетичних матеріалів або комбіновані моделі.




Призначення кросівок

Дитячі кросівки, як і спортивне взуття для дорослих, відрізняються конструктивними особливостями в залежності від призначення. Звичайно, цей поділ не такий чіткий, але краще підбирати взуття для свого малюка, виходячи з його особистих переваг, способу життя і навіть особливостей поведінки:

  • Діткам, любителям пострибати, краще підійдуть кросівки з завищеною лінією верху, яка надійно фіксує щиколотку.
  • Малюкам-«бігунам» вибирайте легкі кросівки з жорстким задником і гнучкою підошвою.
  • Більш спокійним дітям, які віддають перевагу ходьбі на прогулянках, потрібно купувати кросівки з м'яким верхом і рифленою слизькою підошвою. Така підошва амортизує навантаження на ніжку при ходьбі по нерівній поверхні.
  • Універсальний варіант - кросівки середньої висоти, з жорсткою фіксацією стопи щоб уникнути травм, і амортизуючою вкладкою під п'ятою.

Розмір

Комфортне та безпечне взуття - це те, яке було правильно підібране саме за розміром. Ширина дитячих кросівок повинна бути достатньою для зручного носіння, а довжина - на 1-2 см перевищувати довжину ступні. Взуття «на виріст» - це дуже поганий варіант. Так, дитяча ніжка росте дуже швидко, але економити на взутті ні в якому разі не можна!

Важливо пам'ятати про те, що в жарку погоду ноги трохи набрякають, збільшуючись в розмірі. Тому купувати кросівки дитині потрібно по сезону.

Застібка

Найзручніший вид застібки для дитячих кросівок - на липучці. Але на цьому її переваги закінчуються. Липучка не дає надійної фіксації, та й з часом може зовсім «розбовтатися». Застібка на липучках більше підійде для взуття, в якому дитина не так активно рухається, наприклад, для зимових чобітків.

Тому перевагу при покупці дитячих кросівок слід віддавати класичній шнурівці, причому в ідеалі - шнурівці з кільцями, а не дірочками. По-перше, так малюк швидше навчитися зашнуровувати своє взуття самостійно, а по-друге, такий вид кріплення набагато довговічніший.

Носок кросівок

Вибираючи кросівки для дитини, перевіряйте еластичність носка. Якщо при натисканні на нього залишаються заломи, такі кросівки краще не купувати. Швидше за все, прослужать вони недовго. А ось моделі, в яких після деформації заломи та вм'ятини зникають, можна сміливо купувати.

Знімна устілка

Знімна устілка допоможе підтримувати кросівки в чистоті та сухості зсередини. Не забувайте, будь-яка калюжа на шляху вашого малюка - це не прикра перешкода, а цікавий виклик і весела пригода, тому взуття може періодично страждати від цілком природних бажань вашого юного дослідника. Якщо устілку з кросівок не можна дістати, щоб просушити, відмовтеся від покупки.

Світловідбивачі

Чи не обов'язковий, але вкрай бажаний елемент дизайну дитячих кросівок. Якщо є можливість вибирати з двох пар однакової якості, віддайте перевагу тим, які забезпечені світловідбиваючими елементами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як формується прогноз ...
Наступна новина: Шкіра Флотар: застосування ...

КОМЕНТАРІ