Шкіра Флотар: застосування та характеристики

Шкіра Флотар: застосування та характеристики

04.04.19 16:14 0 3571

Шкіра Флотар - це вид натуральної шкіри, обробленої з застосуванням високих температур і барабанів-матриць, гніту. «Обличчя» шкіри всіяне різно-форменими осередками, щоб досягнути реального ефекту перегинів. До речі, в Україні флотар можна придбати в інтернет-магазині https://aligogroup.com.ua/kozha-obuvnaya-i-galantereynaya/flotar/.

У виробництві Флотара в основному застосовують шкіру великої рогатої худоби (ВРХ). Текстура та фізичні особливості цього матеріалу допомагають без особливих труднощів нанести малюнок будь-якої складності з належною якістю. Також, застосування шкури ВРХ, дає можливість подальшого застосування Флотара в пошитті:

  • взуття;
  • одягу;
  • галантереї;
  • аксесуарів.

Готовий виріб з відсотковим вмістом жиру не менше 20 %, легко переносить всі опади та температурні зміни. Його носять цілий рік, наприклад, сумочку або рюкзак, без побоювання за зовнішній вигляд і втрату характеристик натуральної шкіри.

Застосовуються 2 методи обробки та нанесення малюнка:

  1. Барабанний. Самий ощадливий спосіб нанесення малюнка. У виробництві іменується, як натуральний Флотар. При невеликих оборотах на лицьовій стороні утворюється необхідний малюнок. Також при цьому способі обробки, матеріал стає дуже м'який та податливий, що позитивно позначається на подальшій обробці в виробництві виробів. Для такого способу застосовна шкіра з ідеальною мірою.
  2. Під гнітом. Цей спосіб застосовують для обробки шкіри з недоліками мереї. Такий матеріал легко розпізнати, тому що при виробництві можуть надати неприродну фактуру виробу, наприклад, плетіння з лози. Його ціна нижча ніж у натурального.

Характеристики Флотара допомагають застосовувати його в широкому спектрі товарів і виробів:

  • Водонепроникність. Цінується при виробництві взуття, верхнього одягу, сумочок і портфелів.
  • Паропроникність. Важливий фактор для взуття, так як саме взуття стикається з концентрацією пара. Здатність пропускати крізь себе пар допомагає зберігати взуття і саму шкіру в належному стані.
  • Міцність та м'якість. Вироби приємні на дотик і не тріскаються з настанням холодів. Також високий рівень зносостійкості допомагає користуватися, наприклад, сумочкою довгі роки.
  • Довговічність. Колір, фактура і блиск Флотар зберігаються на довгі роки. При фарбуванні, виріб повністю просочується пігментом і не вигорає швидко на сонці. Також, фінішні покриття (лаки, просочення, масла) легко вбираються в шкіру і надовго зберігають м'якість і водовідштовхувальні властивості.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ