Основні переваги кухні на замовлення

Основні переваги кухні на замовлення

09.04.19 15:59 0 5166

У сучасному розумінні кухня - це вже не звичайне приміщення для приготування їжі. Це місце, яке об'єднує сім'ю та зустрічає друзів. Адже саме тут, після продуктивного насиченого дня, всі наші рідні та близькі збираються в теплому сімейному колі й діляться прожитими емоціями та враженнями. Це одна з ключових причин, чому кожна господиня мріє про власний ідеальний та неповторний інтер'єр. І тільки кухні на замовлення Львів дарують нам таку можливість.

Адже завдяки виключно оригінальними проектами, що готують дизайнери, класичний кухонний гарнітур перетворюється в меблевий шедевр, який стає не тільки ергономічним, але й стильним, затишним і воістину унікальним! Звичайно, ринок рясніє розмаїттям фабричних виробів, але хіба вони здатні зрівнятися з тим, що ви можете створити завдяки польоту особистої фантазії, а після - втілити все це в життя? Мабуть, що це і є ідеальний варіант!

Як роблять кухні під замовлення?

Після того, як ви вибрали компанію і домовилися з менеджером про зустріч, до вас виїжджає дизайнер (фахівець, який робить кухні за індивідуальним проектом) і проводить заміри. Він повинен виміряти приміщення і врахувати всі так звані «проблемні місця», які могли б стати каменем спотикання в разі, якби ви вибрали стандартний гарнітур в магазині. І тільки після цього, в спеціальній програмі, вибудовується і промальовується візуалізація меблів, яка враховує в собі всі ваші побажання та потреби. Тому, вважається, що кухня на замовлення - це максимально корисне використання кожного квадратного сантиметра приміщення, а також поєднання практичності з комфортом.

Як тільки замовник підписує договір і затверджує макети, починається саме виготовлення меблів. Зверніть увагу на те, що не кожна компанія з виготовлення меблів поспішає підписувати договори, тому рекомендуємо звертатися тільки до тих фахівців, які знають свою справу та повністю готові нести відповідальність за виконану роботу. Сюди ж відноситься й гарантійне зобов'язання після установки самих меблів.

З яких матеріалів можна замовити кухню?

Як правило, є кілька найпоширеніших матеріалів для виготовлення фасадної та внутрішньої частини кухні. Але завдяки персональному підходу до кожного клієнта, замовник сам визначає як буде виглядати та з чого буде зроблена його кухня. Так, наприклад:

  • Якщо вам подобаються деревні тони, то підійде натуральне дерево або шпон, який з легкістю імітує більшість зрізів дерева.
  • Якщо ви не готові витрачати великі суми, як у випадку з природними матеріалами, то придивіться до акрилових і плівкових покриттів. Але тоді будьте готові до спеціального догляду за фасадною поверхнею.
  • А ось трендом цього року є кухні з фарбованими фасадами. Цей варіант вибирають ті, хто точно знає чого хоче, адже завдяки неймовірній різноманітності в палітрі кольорів і відтінків, меблевики створюють воістину особливі та нестандартні вироби! Саме такі фасади здатні зробити з мрії реальність.

Висновки

Але яким би не був ваш вибір щодо фасадів і наповнення кухні, пам'ятайте про те, що довіряти створення кухні вашої мрії потрібно виключно професіоналам!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Технология Fuzzy Logic в ...
Наступна новина: Септопластика – не ...

КОМЕНТАРІ