Дмитро Підручний – найкращий спортсмен березня в Україні

Дмитро Підручний – найкращий спортсмен березня в Україні

10.04.19 08:26 0 1625
Національний олімпійський комітет України визнав чемпіона світу з біатлону тернополянина Дмитра Підручного найкращим спортсменом першого весняного місяця. Високого визнання Олімпійського комітету талановитий біатлоніст отримав завдяки фантастичному досягненню на чемпіонаті світу в шведському Естерсунді. В гонці переслідування Дмитро вперше в історії України здобув золоту медаль світової першості серед чоловіків. Відзначимо, для Дмитра це перше високе визнання НОК. До речі, старшого тренера чоловічої збірної України з біатлону Юрая Санітру названо найкращим тренером березня.

Додамо, що нещодавно, за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури, спорту України, досягнення високих спортивних результатів на чемпіонаті світу з біатлону та піднесення міжнародного престижу України Дмитра Підручного було нагороджено почесною відзнакою Тернопільської облдержадміністрації «Гордість Тернопілля». Крім того, наш видатний біатлоніст отримав два сертифікати - на стипендію від обласної державної адміністрації як провідному спортсмену на суму 50 тисяч гривень за рік та на премію від Тернопільської ОДА на суму 100 тисяч гривень, нагороджений також грошовою премією і від РДА Тернопільського району.

Додамо, що майстер спорту України міжнародного класу з біатлону, учасник ХХІІІ Зимових Олімпійських ігор, капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний цьогоріч став лауреатом програми «Герої спортивного року Тернопільщини - 2018» в номінації «Найкращий спортсмен року», представляє обласну ШВСМ та обласне ФСТ «Динамо», аспірант ТНПУ ім. В. Гнатюка.

Джерело: Управління фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відбувся скид ...

КОМЕНТАРІ