Поточний ремонт доріг у Тернополі виконується у денний та нічний час доби

Поточний ремонт доріг у Тернополі виконується у денний та нічний час доби

10.04.19 09:58 0 1460
Окрім виконання капітального ремонту житлового фонду міста, об’єктів благоустрою та зовнішнього освітлення, у Тернополі цими днями триває також поточний ремонт шляхово-мостового господарства.

Зі слів начальника відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради Олега Вітика, впродовж вчорашнього дня та у ніч з 8 на 9 квітня працівники підприємств «Міськшляхрембуд» і «Авакс Проф» здійснювали асфальтування аварійних ділянок на дорогах міста, які попередньо були відфрезеровані.

«Щоб не ускладнювати рух транспорту у центральній частині Тернополя вдень, асфальтування частини доріг у місті проводиться у нічний час доби, - зазначає Олег Вітик. - Зокрема, цієї ночі такі роботи виконувалися на вулицях Качали, М. Коперника, І. Франка, Кн. Острозького та на вузькій частині вулиці Руської, а впродовж дня, 8 квітня, поточний ремонт тривав на вулицях: Микулинецькій, Бережанській, Лучаківського та Руській».

При сприятливих погодних умовах, 9 квітня, підготовчі роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття заплановано провести на вул. Лисенка та вул. Монюшка.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ