На Тернопіллі степан Барна вручив державну нагороду Володимиру Лісовому

На Тернопіллі степан Барна вручив державну нагороду Володимиру Лісовому

12.04.19 12:50 0 1700
Почесне звання народного артиста України присвоєно головному режисерові Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки Володимиру Лісовому. Відповідний Указ підписав Президент України Петро Порошенко.

Важливу державну нагороду головному казкарю вручив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. Очільник області подякував Володимиру Лісовому за високу професійну майстерність та вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і театрального мистецтва.

«Найкращою оцінкою нашої спільної роботи у напрямку розвитку культури є відзначення працівників театру. Завдяки вашій невтомній праці ляльковий театр став унікальним. Лише упродовж минулого року на сцені відбулися 420 вистав, які відвідали близько 55 тисяч глядачів. Це свідчить про те, що колектив надихає своєю творчістю і створює комфортні умови для маленьких глядачів, які із захопленням поринають у чарівний світ казки», - резюмував Степан Барна.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1677299362373642&__tn__=-UC-R

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ