Тернопілля: «Зміни у вашій школі помітні з вулиці»,- Степан Барна у Саранчуківській ОТГ

Тернопілля: «Зміни у вашій школі помітні з вулиці»,- Степан Барна у Саранчуківській ОТГ

12.04.19 13:11 0 2085
За останні роки у Саранчуківській школі навчання стало набагато комфортнішим. Спільними зусиллями керівництва області та громади у школі вдалося реконструювати дах, встановити новий твердопаливний котел, замінити вікна в шкільній їдальні та кухні. Крім того, покращили стан спортивного залу школи, замінивши підлогу та встановивши нову систему освітлення. Першокласники Саранчуківської школи навчаються за програмою "Нова українська школа" у сучасно облаштованому кабінеті з усім необхідним обладнанням. Учнів у навчальний заклад підвозить шкільний автобус.

У середу, 10 квітня під час робочої поїздки голова ТОДА Степан Барна навідався у навчальний заклад. Він наголосив, що нарешті батьки можуть спокійно готувати дітей до школи, не переймаючись різними додатковими витратами.

“Ще буквально 5 років тому батьки першокласників мали подбати про стілець і парту для своєї дитини. Впродовж останніх років ми кардинально змінили цю “тенденцію”. Адже комфортні умови для навчання дітей є одним із пріоритетних напрямків нашої роботи. За останні роки у навчальних закладах області замінили понад 3,5 тисячі вікон, курсують нові шкільні автобуси, один з яких у Саранчуківській громаді. Зміни у вашій школі помітні з вулиці. Працюємо над покращенням матеріального забезпечення у кабінетах природничих наук. І ці зусилля недаремні, адже наші діти здають краще ЗНО, у них з'являється більше можливостей для того, щоб стати успішним громадянином України. А це не може не бути причиною для гордості”, - підкреслив очільник області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ