Переваги використання нової сільськогосподарської техніки

Переваги використання нової сільськогосподарської техніки

12.04.19 15:16 0 7511

Останнім часом агропідприємства в різних регіонах нашої країни стали активніше займатися придбанням нової сільськогосподарської техніки. Технічний прогрес впроваджується в усі сфери нашого життя, і якщо ми звикли бачити вбудовані конвектори в готелях або басейнах, то і вид новітніх зернозбиральних комбайнів на українських полях нас теж не дивує.

Вирішуючи питання щодо оформлення кредитів або купуючи трактори та комбайни в лізинг, керівники господарств оновлюють машинно-тракторний парк, що сприятливо позначається на виробничих показниках. До речі, придбати якісну сільськогосподарську техніку з Європи ви можете в компанії «ПНВП ЯР-СТЕП»: Yar-step.com.ua.

Переваги нової с / г техніки:

  • Підвищення продуктивності праці та зниженню собівартості сільгосппродукції. Фахівці не даремно стверджують, що інвестування в сільське господарство, а саме закупівля новітньої техніки, зараз є дуже далекоглядним кроком.
  • Покращені умови праці. Крім економічних факторів, слід врахувати та те, що сучасні зернозбиральні та кормозбиральні комбайни, трактори істотно змінюють характер праці механізаторів. Це дуже важливо для залучення молоді на роботу в аграрний сектор. Так, раніше ніхто з голів колгоспів не думав про те, щоб купити кондиціонер і встановити його в кабіну трактора «Білорусь» або комбайна «Нива». А сьогодні, купуючи техніку, керівники агропідприємств враховують наявність не тільки кондиціонера в кабіні сучасного комбайна, а й бортового комп'ютера. В результаті і праця механізатора полегшується, і працюється йому в куди більш комфортних умовах.
  • Диверсифікація виробництва. Сьогоднішня сільськогосподарська техніка різного призначення допомагає вирішувати завдання по диверсифікації сільгоспвиробництва. Це дуже важливо не тільки для потужних агрофірм, але й для селянсько-фермерських господарств. Використовуючи можливості багатофункціональної техніки, можна більш гнучко підходити до продумування структури виробництва, і в результаті знижуються фінансові ризики великих і малих агропідприємств.

Висновки

Наскільки ефективна вентиляція з рекуперацією тепла для розв'язання проблеми обігріву будинку або офісу, настільки ж ефективним виявляється і застосування сільськогосподарської техніки нового покоління. У сільгосппідприємствах істотно підвищується рентабельність виробництва та зростає прибуток, що, у свою чергу, дозволяє більше коштів направляти на оплату праці.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Таблички на двери: что ...

КОМЕНТАРІ