Чому варто зупинити свій вибір на двоконтурному газовому котлі?

Чому варто зупинити свій вибір на двоконтурному газовому котлі?

12.04.19 23:19 0 4746

За останні десятиліття розвиток опалювальної техніки зробив великий крок вперед. Від величезних твердопаливних печей до компактних настінних «коробочок», які здатні за лічені хвилини забезпечити теплом і гарячою водою ціле домогосподарство. Саме такими високотехнологічними та простими у використанні приладами є настінні двоконтурні газові котли.

Але як не помилитися з вибором «самого, самого»? Який котел вибрати при такому великому розмаїтті моделей і виробників? Постараємося визначити найкращий, а допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазина опалювального обладнання: https://mtip.com.ua.

Актуальність використання двоконтурного газового котла в сучасному світі

Питання обігріву свого житла в холодну пору року виникає у кожного жителя приватного сектора. А оскільки в помірних широтах тривалість опалювального сезону коливається від 6 до 8 місяців, то розв'язання проблеми забезпечення комфортних умов для своєї родини стає не просто актуальним, а життєво важливим. Та й сьогодні наявність гарячої води в будинку на протязі цілого року вважається не розкішшю, а, скоріше, щоденною необхідністю.

Одним із сучасних, оптимальних рішень відразу двох цих аспектів є установка двоконтурного газового котла. Це кращий варіант опалення та гарячого водопостачання при наявності газових комунікацій в вашому районі. Такий настінний агрегат не тільки виконає основні свої функції, але й заощадить сімейний бюджет, адже газ — це один з найбільш не дорогих видів палива. Не мало важливо, що практично всі моделі таких котлів мають не великі розміри та стильний дизайн, а це дозволяє їм добре вписуватись в будь-який інтер'єр кухні або ванної кімнати.

Таким чином використання двоконтурного газового котла може стати єдино правильним рішенням для створення затишної атмосфери в будинку. Більш того виробники такого високотехнологічного обладнання висувають високі вимоги до якості та безпеки подібних установок, а це запорука здоров'я й захищеності всіх домочадців.

Флагмани у виробництві двоконтурних газових котлів

З точки зору споживача можна виділити кілька критерій за якими визначаються кращі котли на ринку сучасного газового обладнання:

  1. економічність використання палива;
  2. безпеку в експлуатації;
  3. простоту та зручність систем управління;
  4. довговічність;
  5. комфортний рівень виробленого шуму та ін.

Величезна кількість моделей різних виробників дозволяє проаналізувати їх за всіма показниками, порівняти й вибрати дійсно підходящий варіант. Найбільшу популярність, завдяки об'єктивним причинам мають:

  • Італійські котли (BAXI, Ariston, Beretta);
  • Котли німецьких компаній (Vaillant, Bosch, Viessmann Buderus);
  • Корейські котли (Navien);
  • Котли виробництва Словаччини (Protherm).

Всі ці компанії відмінно зарекомендували себе на світовому ринку газового обладнання. Італійський котел буде виділятися різноманітністю базових додаткових функцій, а по простоті експлуатації може конкурувати з будь-яким іншим виробником. Німецький — це еталон надійності, якості та технологічності. Корейська компанія Navien розвивається в ногу з часом і практично не поступається європейським моделям. Газовий котел цієї фірми буде відрізнятися більш низькою вартістю і тому більшою доступність в цьому сегменті ринку. Активно просувається в лідери продажів і компанія Protherm (Словаччина). Завдяки їх тісній співпраці з німецькою компанією Vaillant, словацький двоконтурний газовий котел відрізняються німецькою якістю та доступною вартістю.

Найнадійніший двоконтурний газовий котел — котел компанії Vaillant

Традиційно кращим виробником побутової техніки у світі вважається Німеччина. І двоконтурні газові котли не є винятком. Саме на виробництві виключно опалювального обладнання спеціалізується компанія Vaillant. Вже понад століття котли цієї компанії забезпечують теплом і гарячою водою будинку своїх споживачів.

На першому місці в характеристиці всіх моделей стоїть економічність. До слова, економічне споживання палива — це основний показник чому двоконтурні газові котли називають «котлами для бідних». Адже його робота окупається в дуже короткі терміни та скорочує витрати на комунальні послуги.

Популярність настінного котла цієї марки також приносить гарантовану високу якість та зручність у використанні. Великий модельний ряд забезпечує можливість вибрати котел безпосередньо під вимоги конкретного покупця. ККД котла досягає 94 %. Автоматичні електронні системи забезпечують кращі умови при використанні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ