На Тернопіллі реформу децентралізації обговорювали у ТНЕУ

На Тернопіллі реформу децентралізації обговорювали у ТНЕУ

13.04.19 13:15 0 1616
Децентралізація - молода реформа, яку зараз реалізовують в Україні. Тому вона потребує нових, енергійних фахівців-управлінців, які будуть ефективно використовувати усі її позитивні аспекти. З цією метою 12 квітня на базі Тернопільського національного економічного університету провели дискурс «Удосконалення функціональної діяльності публічної служби в контексті децентралізації». У ньому взяв участь заступник голови облдержадміністрації з питань децентралізації та формування нових об'єднань територіальних громад Олег Валов.

«Як на мене, децентралізація – це базова реформа, яка набрала серйозної популярності у нашій державі, навіть швидше ніж у деяких країнах Європи. Адже відомо, що там цей процес проходив набагато довше, а подекуди й досі триває. Україна ж за останні чотири роки вже показала досить цікаві результати, наша область у тому числі. Ми очікуємо, що у 2020 році будуть вибори в об'єднаних територіальних громадах», - зазначив спікер.

Також Олег Валов розповів учасникам дискурсу про практичні аспекти шніх результатів децентралізації та проблеми, з якими зустрічаються ОТГ Тернопільської області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ