Переваги мототрактора або коли великогабаритна техніка не потрібна

Переваги мототрактора або коли великогабаритна техніка не потрібна

14.04.19 00:22 0 8394

Трактор — це унікальний винахід людини, з появою якого колись важка ручна сільськогосподарська праця змогла стати повністю механізованою, а така галузь, як сільське господарство, стала набирати все нові й нові обороти.

Звичайно, якщо говорити про велику промисловість, то про доцільність придбання трактора замислюватися не доводиться: він потрібен і крапка. Але що робити малим фермерським господарствам, які також хочуть не відставати від "гігантів", однак вартість трактора незрівнянно велика для них? Ви вже розумієте, до чого ми хилимо? Все вірно: ефективний вихід — мототрактор.

Далі, ми розглянемо його основні переваги, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://am.ua/mototraktora/, в якому їх безпосередньо можна придбати в Україні.

Мототрактор: коли він є кращим вибором?

Мототрактор — це той же трактор, але малогабаритний. В цілому, він здатний виконувати ті ж функції, що і "старший брат". Правда, на значно меншій території. Як правило, мототрактор купують власники невеликих фермерських господарств, загальною площею до 10 га. Погодьтеся, ні до чого купувати повноцінний професійний брендовий трактор за 1 млн. грн. (а то й більше) для території, де він не зможе повністю продемонструвати свій потенціал. Відмінне рішення для таких господарств — це мототрактор. Він зручний, продуктивний, функціональний. До того ж, коштує в 10 разів менше.

Переваги мототрактора:

  • дозволяє заощадити на покупці сільськогосподарської техніки;
  • окупиться через рік (звичайно, якщо власник володіє підприємницькою жилкою);
  • справляється з величезним спектром робіт (польові, садово-паркові, збиральні, транспортувальні);
  • оснащується широким комплексом навісного обладнання;
  • економить час і сили свого власника;
  • коштує набагато дешевше повноцінного трактора;
  • ідеально підходить для невеликих ділянок;
  • Не вибагливий та вимагає лише елементарного техобслуговування.

Висновки

Найчастіше для мототракторів навіть не потрібні права. Звичайно, якщо ви не плануєте виїжджати на ньому на проїжджу частину та міські вулиці. Робіть обґрунтований і розумний вибір — для малих господарств купуйте малі трактора, а для великих — великі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: "Крамбуд": наиболее ...
Наступна новина: Чернігівці відгукнулися на ...

КОМЕНТАРІ