Чому варто купити собі житло в Ірпіні від забудовника Linevich Group?

Чому варто купити собі житло в Ірпіні від забудовника Linevich Group?

14.04.19 17:44 0 5116

Компанія "Ліневич Груп": https://linevichgroup.com.ua/ є забудовником будинків-дуплексів і багатоквартирних будинків в найпривабливіших для життя містах, що знаходяться в безпосередній близькості від Києва.

Чому саме Ірпінь?

Одним з таких міст є Ірпінь — мальовничий куточок Київської області з унікальною природою, розвинутою промисловістю, потужним навчальним потенціалом і багатою культурною спадщиною. Назва йому дісталося від річки, на берегах якої він і був побудований. З трьох сторін місто оточує сосновий ліс. Як відомо, хвойні дерева зволожують повітря, насичують його озоном і зменшують у ньому вміст пилу, а летючі органічні сполуки, що виділяються лісом, мають приємний специфічний запах і при диханні деякі з них служать вітамінами для нашого організму. Також, хвойне повітря, завдяки особливим властивостям, володіє знезаражувальною дією, і тому вважається практично стерильним. Ось чому в сосновому лісі хочеться дихати на повні легені нескінченно довго. З четвертого боку міста протікає річка Ірпінь — прекрасне місце, де можна відпочити всією сім'єю, покататися на човні або порибалити.

За радянських часів це місто було визнано національною здравницею. До сих пір на території Ірпеня функціонують оздоровчі санаторії та дитячі табори, а також розташована велика кількість парків і зелених зон.

Купуючи квартиру в Ірпені Ви отримуєте відмінну можливість жити всього в 15 хвилинах їзди від міста Києва, і при цьому постійно перебувати на природі. Водночас, розвинена інфраструктура міста не дозволить Вам відчувати дискомфорт. Супермаркети, школи, дитячі садки, місця для відпочинку, розваг та занять спортом всього в декількох хвилинах ходьби від Вашого будинку.

Якщо ми переконали Вас у тому, що місто Ірпінь — найкраще місце для проживання, дозвольте розповісти докладніше про компанію "Linevich Group" та послуги, що вона надає.

Чому саме "Linevich Group"?

Компанія "Ліневич Груп" має десятирічний досвід будівництва житлових будинків. Протягом цього часу вона заслужила репутацію добропорядного забудовника. Її будинки здаються в експлуатацію завжди в строк, якість будівництва — на найвищому рівні, а представники компанії завжди знаходяться в офісі, розташованому в одному з будинків в Ірпені. Ви завжди можете з ними зустрітися і поставити всі питання, що вас цікавлять.

Сьогодні, маючи надійного і стабільного партнера в особі генпідрядника, з його згуртованою командою професіоналів і налагодженої схемою будівництва, забудовник "Linevich Group" впевнено йде вгору поверх за поверхом вже протягом 10 років і зберігає один з найшвидших темпів будівництва в Київській області.

Починаючи з 2005 року компанія розгорнула будівництво дуплексів (приватних котеджів на дві сім'ї з власною землею), потім сучасних таунхаусів, і на сьогодні основні зусилля спрямовані на будівництво багатоквартирних будинків європейського рівня зі своєю територією в найближчому передмісті Києва — Ірпені.

Квартири від забудовника "Ліневич Груп" орієнтовані на споживача середнього класу. Доступні ціни та зручна безвідсоткова розстрочка дозволяють придбати житло практично кожному.

Окрім того, варто відзначити, що компанія дбає про своїх мешканців! Для їх зручності від компанії-забудовника діє обслуговуюча організація ТОВ «Жітлоком-Сервіс», яка здійснює якісне обслуговування будинків і прибудинкових територій на європейському рівні.

Висновки

Купуючи квартиру у забудовника "Linevich Group", Ви отримуєте:

  • гарантію, що Ваш будинок буде побудований і зданий в експлуатацію протягом року;
  • своєчасну видачу документів;
  • доступну ціну за відмінну якість;
  • зручну, гнучку безпроцентну розстрочку;
  • комплексне обслуговування будинків та прибудинкової території.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Веб-студия vs фрилансер: ...

КОМЕНТАРІ