Самі популярні будматеріали для ремонту квартир

Самі популярні будматеріали для ремонту квартир

16.04.19 21:28 0 4274

Ринок пропонує широкий вибір оздоблювальних матеріалів для створення красивого та затишного інтер'єру у квартирі. Далі, ми розглянемо найбільш популярні рішення. До речі, якщо ви надумали робити ремонт, тоді магазин КУБ до ваших послуг.

Оздоблення стін

Найпопулярніші матеріали, використовувані для обробки стін у квартирі це:

  • шпалери та спеціальна інтер'єрна фарба;
  • декоративна штукатурка;
  • плитка, дерев'яні та пластикові панелі.

Шпалери та інтер'єрна фарба — це найбільш популярні матеріали для оздоблення. Їх можна зустріти у кожній квартирі. Благо ринок зараз пропонує величезний їх вибір.

Залежно від основи, декоративні штукатурки діляться на декілька видів: полімерні, силіконові й ін. Даний вид обробки відрізняється швидким нанесенням (готувати основу не потрібно), безпекою, універсальністю (використовується в будь-яких приміщеннях), широким вибором кольорів і фактур.

Для вирівнювання стін часто використовується гіпсокартон. Матеріал реалізується у вигляді листів різного розміру. Працювати з гіпсокартоном дуже легко, він добре піддається обробці та має невелику вагу.

Ринок постійно оновлюється, покупцям доступні унікальні матеріали, які тільки починають набирати популярність. Наприклад, сьогодні ви можете придбати акрилову штукатурку з ефектом пластівців. Оздоблення дозволяє перетворити інтер'єр і привнести в обстановку особливу атмосферу затишку.

Оздоблення стелі

Ось найпопулярніші рішення для обробки стелі у квартирі та заміських будинках:

  1. натяжні полотна (їх вибирають майже 50 % покупців);
  2. побілка, лакофарбові склади;
  3. стельові панелі та підвісні гіпсокартонні системи.

Підвісні системи та натяжні полотна — це універсальні рішення, що дозволяють вміло приховувати комунікації та недоліки поверхонь (тріщини, нерівності та ін.). До того ж покупцям доступний широкий вибір матеріалів, що відрізняються кольором, фактурою, розмірами, способом монтажу і т. д.

Оздоблення підлоги

Серед найбільш затребуваних рішень для обробки підлоги відзначимо:

  • ламінат;
  • лінолеум;
  • паркетну дошку;
  • ковролін;
  • трохи рідше використовуються різні види лаків і емалей.

Оптимальний варіант — це ламінат. Даний вид обробки підходить для будь-яких приміщень, але потрібно враховувати умови експлуатації покриття, вибираючи дошки з відповідними характеристиками міцності. У колекціях виробників представлений великий вибір ламінату, що імітує різні поверхні. До плюсів цього підлогового покриття можна віднести доступну ціну.

Висновок

Плануючи розпочати ремонт, заздалегідь складіть список оздоблювальних матеріалів, які ви хочете використовувати. Робіть покупки в одному магазині, економлячи за рахунок знижок від обсягу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ