Браслет Пандора: що потрібно знати?

Браслет Пандора: що потрібно знати?

17.04.19 01:22 0 8680

Вперше прикраси Pandora з'явилися в продажу понад 30 років тому, в 1982 році, але багато хто досі не знає:

  • що таке браслет Пандора;
  • чим він кардинально відрізняється від інших ювелірних виробів;
  • чому жінки готові віддавати тисячі гривень за одну намистину-шарм.

Причина в унікальності — ці вироби, від інших коштовностей, відрізняє концептуальний підхід. Прикраси Pandora - це не просто дорогі красиві аксесуари, тренд останніх 15 років, а справжній ювелірний конструктор, який кожна господиня збирає для себе.

З чого зроблений браслет Пандора?

Класичний браслетик складається з:

  1. Ланцюжка. Він розділений спеціальними стовщеннями на декілька секцій. Це необхідно для збереження правильної форми виробу, коли він повністю заповниться намистинами.
  2. Стопперів (невеликих кілець). Вони не дають підвіскам заглиблюватися одна об одну, а також служать для виділення якихось особливо значущих елементів конструкції.
  3. Намистин і шармів.
  4. Застібок.
  5. Сполучного ланцюга, страхуючого від випадкового відкриття замка та втрати коштовності.

Спочатку для ланцюжка використовувалися виключно драг метали — золото та срібло. Пізніше бренд став випускати шкіряні браслети — більш молодіжний та доступний за ціною варіант, який красиво виглядає з мінімальною кількістю шармів. Обговорюючи що таке прикраси Пандора, необхідно згадати 2 ключові особливості виробів:

  • наявність різьблення на ланцюжках;
  • особливу форму замка - P-LOCK.

Різьба потрібна для нагвинчування намистин, щоб:

  1. вони не бовталися по виробу;
  2. їх можна було рівномірно розподіляти по секціях;
  3. захистити шарми від пошкоджень.

P-LOCK має форму барильця з хитрим замком. Браслет легко відкривається пластиковою карткою або нігтем, бренд пропонує спеціальний ключ, який виглядає дуже привабливо і може використовуватися замість брелока.

З кожним роком з'являється все більше реплік, копій та підробок прикрас Пандора. Що це? Бажання заощадити або дістати щось хоч трохи схоже на ексклюзив, кожна жінка вирішує для себе. Оригінальні ланцюги та шарм коштують від 300 до десятків тисяч гривень. Підробки — набагато дешевші, але візуально їх дуже легко відрізнити.

Браслети та намистини Пандора

Перевага прикрас Pandora заключаються в тому, що їх значення може змінюватися за бажанням господарок. Шарми бувають:

  • срібними;
  • золотими;
  • комбінованими;
  • дерев'яними;
  • глиняними;
  • з муранського скла;
  • різної форми;
  • з написами та зображеннями.

Можна створити браслет «асоціацію», «емоцію», «спогад», ретельно підбираючи кожну намистину, саме ту, що потрібна вам. Існують повністю зібрані прикраси, вони продаються і в брендових магазинах, і в численних місцях, що реалізують копії. Безглуздо думати над сакральним змістом, купивши готовий браслетик. У цьому випадку, це просто модний аксесуар, головні цінності якого — популярність та висока ціна.

Висновок

На величезному сучасному ювелірному ринку, Pandora окремо на особливому місці. Це не просто прикраси, які підкреслюють зап'ястя, лінію шиї або декольте, а важливі спогади, вміщені в витончену ювелірну оболонку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Всі списки ремонтів у ...

КОМЕНТАРІ