В Тернополі сергій Надал привітав працівників ТНПУ ім. Володимира Гнатюка з нагоди 79-річчя університету

В Тернополі сергій Надал привітав працівників ТНПУ ім. Володимира Гнатюка з нагоди 79-річчя університету

17.04.19 09:13 0 1454
З нагоди відзначення 79-річчя Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка, в актовій залі вищого навчального закладу відбулася урочиста академія та мистецька імпреза під гаслом «З Богом в душі, з Україною – в серці».

Міський голова Тернополя Сергій Надал привітав студентсько-викладацький колектив університету з нагоди свята та відзначив кращих працівників ВУЗу подяками і цінними подарунками.

« славний Тернопільський національний педагогічний університет без заперечень є справжнім брендом та символом Тернополя, а завдяки керівництву, викладачам та студентам цього вищого навчального закладу Тернопіль заслужено носить звання студентської та наукової столиць України, – відзначає Сергій Надал - Я дякую ректору та усім працівникам університету за ті спільні проекти, які ми реалізовуємо на благо міста. Я впевнений, що Тернопільський національний педагогічний університет буде лише примножувати свої досягнення, розвиватися та працювати на користь Тернополя та України. Адже сучасний колектив університету – це здорове поєднання професійного досвіду заслужених науковців та викладачів з новаторськими ініціативами молоді. А у майбутнє університет веде молодий науковець з європейським підходом до науки та освітнього процесу, ректор Богдан Богданович Буяк».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ