У Тернополі відбувся молитовний сніданок

У Тернополі відбувся молитовний сніданок

17.04.19 10:20 0 1360
15 квітня у Тернополі відбувся молитовний сніданок, який об’єднав представників влади, громадськості, духовенства, військовослужбовців та родин загиблих учасників АТО і Небесної Сотні.

У місті такий сніданок проводиться другий рік поспіль та слугує майданчиком для духовного єднання та порозуміння. Участь у заході прийняв і міський голова Тернополя Сергій Надал.

Під час зустрічі Сергій Надал наголосив, що тернополяни завжди були високодуховними громадянами, а Тернопіль - по особливому Благословенний край, адже знаходиться між величними святинями - Зарваницьким духовним центром та Почаївською Лаврою.

«Велелюдна Хресна Хода, що відбулася у неділю в Тернополі за участі тисячі вірян різного віку є свідченням того, що тернополяни є глибоко віруючими християнами та єдиною великою громадою, - зазначив Сергій Надал. – І дуже добрим та корисним є те, що такі молитовні сніданки відбуваються у Тернополі, адже під час них ми можемо обмінятися думками, сподіваннями та надбаннями заради нашого кращого майбутнього та з чистим серцем зустріти свято Воскресіння Христове».

До слова, перший молитовний сніданок відбувся в США у 1953 році і проходить уже більше 60-ти років, давши початок аналогічним зібранням у Європарламенті, Німеччині, Великобританії та багатьох інших країнах світу. Вважається, що подібний захід сприяє духовному єднанню й порозумінню провідних політиків, чиновників, дипломатів і бізнесменів з усього світу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ