Особливості швидкого кредиту

Особливості швидкого кредиту

17.04.19 16:20 0 2764

Сьогодні українці достатньо часто стикаються з проблемами фінансового плану. Нерідко трапляється так, що до получки лишається декілька днів, а в гаманці вже вітер свище. В такому випадку виникає логічне питання: "Де взяти гроші?". Можна піти в банк та оформити кредит, але прийняття рішення по вашому питанню буде далеко не миттєвим, та й хто знає чи воно буде позитивним. Можна позичити гроші в друзів, та не факт що вони погодяться, адже цілком ймовірно, що їх фінансова ситуація така ж, як і у вас. Але є ще й третій варіант - кредит на карту онлайн. Давайте ж поговоримо про нього детальніше.

Швидкий кредит

Сьогодні можна оформити кредит онлайн на карту навіть, не виходячи з дому всього за 20-30 хвилин. Сума "швидкого" кредиту може доходити до 15,000 гривень з можливістю виплат протягом 2 місяців. При цьому, чим більше термін виплат, тим меншою буде відсоткова ставка. Все, що вам потрібно для оформлення такого кредиту, це зайти на сайт та залишити заявку. Операції проводяться без довідок про доходи та інших документів, тому практично будь-який користувач сервісу може розраховувати на отримання кредиту.

Для складання заявки на сайті є все необхідне:

  • підказки;
  • номер техпідтримки;
  • калькулятор для підрахунку суми виплат.

Оформити заявку можна, перебуваючи в будь-якій точці України, необхідний лише мати доступ до інтернету.

Швидкі кредити онлайн доступні для будь-якого громадянина України, якому виповнилось 18 років (неповнолітнім такі послуги не надаються). Вся інформація проходить попередню перевірку, за надання неправдивої інформації у видачі кредиту може бути відмовлено.

Переваги швидких онлайн кредитів:

Всі операції здійснюються через інтернет, вам не потрібно йти до відділення банку або філії будь-якої фірми.

  1. Заявку можна оформити з будь-якого міста України.
  2. Гроші будуть на рахунку менше ніж за годину.
  3. Для отримання коштів знадобиться вислати запит, прикріпити картку і почекати, поки інформацію перевірять. Якщо заявка оформлена правильно, кошти будуть переслані на карту через декілька хвилин.
  4. Не потрібно ніяких застав, поручителів, а також довідок про доходи.
  5. Ви самі вибираєте умови надання кредиту.
  6. Щоб погасити швидкий кредит, можна скористатися можливостями інтернет банкінгу або найближчого терміналу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У Тернополі відбувся ...
Наступна новина: Секрет популярності ...

КОМЕНТАРІ