Близько 4,5 тис. електронних рецептів виписали у Тернополі від початку квітня

Близько 4,5 тис. електронних рецептів виписали у Тернополі від початку квітня

18.04.19 09:50 0 946
З 4 по 11 квітня у Тернополі працівниками КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" виписано 4430 електронних рецептів за Урядовою програмою "Доступні ліки".

Програма "Доступні ліки" охоплює медикаменти для лікування серцево-судинних захворювань, діабету другого типу та бронхіальної астми.

Отримати електронний рецепт можна лише у сімейного лікаря, терапевта або педіатра, з яким у пацієнта підписана декларація. Якщо людина ще не обрала лікаря, декларацію можна підписати під час найближчого візиту й одразу ж отримати електронний рецепт.

Довідково: у січні-березні 2019р. було виписано 32139 рецептів на паперових носіях на медикаменти за Урядовою програмою "Доступні ліки".

Нагадуємо, що з лікарями КНП "ЦПМСД" можна підписати декларацію про надання первинної медичної допомоги за наступними адресами:

вул. Острозького, 6

Амбулаторії №№1, 2, 3,

вул. Волинська, 40

Амбулаторія № 5

вул. Петриківська. 25А

Амбулаторія № 6

вул. Золотогірська. 12

Амбулаторія №7

вул. Ст.Бандери. 72

Амбулаторія № 8

вул. Купчинського, 14

Амбулаторії № 9, 11, 12, 13

вул. Куліша, 7

Амбулаторія № 14

вул. Курбаса, 6

Амбулаторія № 15

вул. Бродівська, 50б

Амбулаторія № 16

с. Малашевці, вул. Стрілецька,11

Амбулаторія №17

Інформацію про сімейних лікарів, які надають первинну медичну допомогу в КНП "ЦПМСД" (м.Тернопіль), ви можете отримати на цій сторінці у вкладці «Лікарі центру».

Укладання декларацій відбувається за наявності паспорта, індивідуального податкового номера, мобільного телефона не залежно від місця реєстрації пацієнта.

За електронним рецептом можна буде отримати ліки в аптеках, які мають договір із Національною службою здоров'я України, без прив'язки до місця видачі рецепта.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: КП «АТП-2528» і ...
Наступна новина: Тарифи на проїзд у ...

КОМЕНТАРІ