Суд скасував арешт рахунків банку Януковича-молодшого – Сарган

Суд скасував арешт рахунків банку Януковича-молодшого – Сарган

18.04.19 14:35 0 1407

Суддя Шевченківського районного суду Києва Оксана Голуб своєю ухвалою скасувала арешт рахунків у «Всеукраїнському банку розвитку», повідомляє речниця генерального прокурора Лариса Сарган. «17.04.19 ухвалою слідчого судді Шевченківського райсуду Києва Оксани Голуб скасовано арешті рахунків у «Всеукраїнському банку розвитку».

Прокурори готують термінові клопотання», – повідомила Сарган. Вона уточнила, що на рахунках банку заарештовано 1,2 мільярда гривень. Ухвала суду наразі не оприлюднена. «Всеукраїнський банк розвитку» був заснований сином екс-президента України Віктора Януковича Олександром.

У січні 2016 року Вищий адміністративний суд підтвердив, що НБУ правомірно відніс «Всеукраїнський банк розвитку» до категорії неплатоспроможних у листопаді 2014 року. Пізніше, в грудні 2015 року, НБУ прийняв рішення про ліквідацію банку.

Олександр Янукович намагався оскаржити рішення НБУ в Печерському суді, проте суд не задовольнив його позовні вимоги. Згодом Верховний суд України також визнав вимоги Януковича-молодшого безпідставними.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: SpaceX втратила перший ...
Наступна новина: Кредити готівкою у МФО: що ...

КОМЕНТАРІ