Кредити готівкою у МФО: що потрібно знати?

Кредити готівкою у МФО: що потрібно знати?

18.04.19 18:42 0 3199

Коли справа доходить до того, що потрібно оформити кредит готівкою, спочатку необхідно дізнатися переваги та недоліки такого методу запозичення коштів. Вкрай важливо, щоб людина стала освіченою й усвідомлювала всі "+" та "-" перед тим, як підписатися й подати заявку на отримання одного або декількох кредитів готівкою. Лише при повному розумінні цих моментів заявник може приймати обґрунтовані рішення під час і після подачі заявки на отримання кредиту готівкою (до речі, в Києві її можна подати на сайті https://vsecrediti.in.ua/goroda/kredity-nalichnymi-v-kieve/).

Переваги кредитів готівкою:

  1. Сума. Кредити готівкою видаються майже всіма МФО та доступні в сумі від 1 до 15 тис гривень, а це досить приваблива угода для тих, хто її потребує.
  2. Зручність. Онлайн додатки дуже швидкі, і потрібно всього лише кілька хвилин, щоб повністю заповнити та подати заявку на отримання грошей.
  3. Швидкість. Рішення про видачу коштів приймається протягом декількох хвилин.
  4. Доступність. Отримати позику можуть студенти, пенсіонери, безробітні та навіть споживачі з поганими кредитними історіями. Зобов'язання по вже взятих кредитах не означають, що більше людина не має право брати гроші в борг.
  5. Пролонгація. Для тих, кому складно робити платежів до установлений термін в певному обсязі, можливе продовження терміну кредитування.
  6. Мінімум документів. Споживчі кредити надаються позичальнику без довідок і поручителів, тільки за умови пред'явлення паспорта та ІПН, що дуже економить час.

Недоліки кредитів готівкою:

  • По-перше, відсотки та збори, які застосовуються до таких кредитів, досить високі: 0,5-2 % в день. Якщо позичальник простить продовження, процентна ставка може бути ще вищою.
  • По-друге, за несвоєчасні платежі застосовуються додаткові збори.
  • По-третє, легко викопати собі глибоку яму з точки зору заборгованості. Нерідко позичальники неодноразово звертаються до видачі все нових кредитів, щоб звести кінці з кінцями. Кожен кредит має великий відсоток, тому позичальник програє в довгостроковій перспективі.

Висновки

Кредити готівкою є гарним варіантом вирішити тимчасові фінансові труднощі, але за умови якщо ви на 100 % впевнені, що зможете вчасно повернути позичені гроші.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Как выбрать мотошколу?

КОМЕНТАРІ