Елегантний ЖК «РіверСтоун»

Елегантний ЖК «РіверСтоун»

19.04.19 10:11 0 5789

Своєю рекламою і зовнішнім виглядом, ЖК «РіверСтоун» немов заявляє: «Я найелегантніший, найпрестижніший та самий класний!». Давайте ж розглянемо цю новобудову більш детально.

Місцезнаходження та транспортне сполучення

Житловий комплекс "Riverstone" знаходиться на вул. Дніпровська набережна в Дарницькому районі Києва. Район цей густонаселений, але водночас, тут є: водойми, парки, набережна Дніпра. Саме на березі річки й будується ЖК.

Буквально в 5 хвилинах ходьби від новобудови — метро Осокорки, трохи далі — метро Славутич. Недалеко від комплексу розташовані 3 мости через Дніпро:

  • Південний;
  • Дарницький;
  • Патона.

Якщо виникне необхідність їхати в аеропорт Бориспіль, то дорога від новобудови займе 10 хвилин, а до центру столиці (при відсутності пробок на мосту) - 15 хв.

Дніпровська набережна — це жвава траса. Тут проходять автобуси та маршрутні таксі, які об'єднують житловий район «Позняки-Західні» з правобережною частиною міста.

Інфраструктура

Оскільки новобудова розташована обжитому районі, то тут є вся необхідна інфраструктура:

  1. У декількох хвилинах ходьби від житлового комплексу безліч магазинів (в тому числі та такі великі як «COMFY» і «Cільпо»), кафе, ресторани.
  2. Дітей можна буде водити до найближчого дитячого садочка, що в 500 м від новобудови, так само зовсім поруч є кілька шкіл, поліклініка. Так що жителі RiverStone зможуть вирішити свої «дитячі» проблеми. До речі, забудовник передбачив, що дітей в житловому комплексі буде багато і запланував на його території власний дитячий сад на 120 місць.
  3. Але, мабуть, головне, що поруч знаходиться Дніпро. Жити на березі цієї столичної річки приємно, престижно та комфортно. Вид з вікон більшості квартир буде дуже красивим.
  4. Буквально під самими стінами «РіверСтоуна» зараз будується торгово-разважальний центр з одним з найбільших аквапарків столиці.
  5. Крім аквапарку тут будуть офісні приміщення (7,5 тис. м2, 10 рівнів), парковка (понад 2 тис. машино-місць), кінотеатр «Планета Кіно» (6 залів), прогулянкова набережна на березі затоки Дніпра.
  6. У торговій частині планується розмістити понад 150 магазинів.

Особливості ЖК Riverstone

Житловий комплекс цілком відповідає своїй яскравій рекламі. Це масштабний, ефектний проект девелоперської компанії UDP, генеральним підрядником якого стала будівельна компанія «Міськжитлобуд». Десять 23-х поверхових будинків RiverStonа розташовані уздовж берега Дніпра і мальовничої бухти, в історичній місцевості Княжий Затон, на території 7 га. У них буде 1323 квартири. Тут же передбачено паркінг на 915 машиномісць.

Головна фішка цього житлового комплексу — сучасні будівлі з якісною обробкою, просторими холами та квартирами. І звичайно ж, перебуваючи на березі Дніпра, не можна не обіграти тему природи та відпочинку. Тут буде власний парк, стоянка для яхт, прогулянкові зони та велодоріжки.

Архітектори та забудовник постаралися на славу. На фасаді будинків передбачені спеціальні місця для кондиціонерів. А ще те, що за планом весь автотранспорт жителів новобудови розташований з боку вулиць Дніпровська Набережна та Трускавецької, там же знаходяться заїзди в паркінги, гостьові автостоянки. Зони відпочинку відокремлені від в'їзду автотранспорту шлагбаумами, сюди може в'їжджати тільки комунальний транспорт.

У ЖК RiverStone вирішили обіграти навіть освітлення. Дахи всіх десяти житлових будинків підсвічені м'яким світлом синьо-зеленої гами. Вечірнє художнє освітлення будівель, рослин і скульптур парку як в казці дозволить змінити сприйняття кварталу в нічний час.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернігів: З 22 квітня - ...
Наступна новина: Медичний центр "Сіті ...

КОМЕНТАРІ