Медичний центр

Медичний центр "Сіті Клініка" на вулиці Анни Ахматової

19.04.19 11:28 0 6169

Медичний центр "Сіті Клініка": http://cityclinic.com.ua/ru веде свою діяльність відповідно до світових стандартів якості медичних послуг. У центрі здійснюється діагностика, найрізноманітніші способи обстеження і виявлення широкого ряду захворювань. На огляді ви зіткнетеся тільки з компетентними лікарями, які завжди допоможуть вам. В даному закладі ви зможете отримати консультацію щодо свого здоров'я. Тут вам проведуть обстеження і на підставі цього призначать терапію. До кожного клієнта фахівці медцентру знаходять свій підхід.

Тут приймають лікарі різних напрямків. Для вас доступні послуги фахівця з:

  • планування вагітності;
  • ефективної корекції ваги (дієтолога);
  • лікувального масажу;
  • фізіотерапії.

Послуги які надаються в центрі "Сіті Клініка"

  1. Гінекологія. Тут доступні ЕКО й інші технології та можливості сучасної медицини. В клініці проводиться ряд лікарських маніпуляцій, в тому числі: гіменопластика, нижня блефаропластика, конізація шийки матки і її видалення, лікування ендометріозу, ячменю й ерозії шийки матки. Ще одна послуга, яку тут надають — це видалення міоми матки. Спосіб проведення операції вибирається залежно від розміру і розташування пухлинного вузла, а також віку пацієнтки — від емболізації живлячих матку артерій до радикальної гістректоміі.
  2. Отоларингологія. Спеціалісти в області отоларингології, які працюють в установі, займаються виконанням процедури видалення сірчаних пробок. У разі відсутності ускладнень — це робиться шляхом промивання слухового проходу, проте, якщо у пацієнта перфорована барабанна перетинка або є ознаки запального захворювання органів слуху, віддають перевагу інструментальним методам.
  3. Неврологія. У центрі також проводиться електросонтерапія. В ході цієї маніпуляції електрострум слабкої сили впливає на центральну нервову систему. Вплив проходить через очні яблука, у зв'язку з чим хвороби очей можуть бути полічені протипоказанням для проведення процедури.
  4. Фізіотерапія. Для тих, у кого є бажання подбати про своє здоров'я на клітинному рівні, тут виконується дарсонваль-терапія. Імпульсний струм вважається невід'ємною частиною сучасної апаратної косметології, адже він покращує еластичність шкіри та в цілому живлення тканин, але активно використовується і лікарями-фізіотерапевтами при комплексному лікуванні різних патологій.
  5. Голковколювання. Крім того, тут працюють голкорефлексотерапевт. Голковколювання стимулює кровообіг і може призначатися при хронічних недугах: імунних, гінекологічних та ін.
  6. Стоматологія. У клініці також проводиться лікування пульпіту і періодонтиту.

Діагностика

Центр також пропонує ряд діагностичних процедур. Тут ви можете зробити:

  • лабораторну діагностику;
  • УЗД;
  • ендоскопію і функціональну діагностику.

Хірургічне лікування

У стінах центру працюють кабінети: гінекологічної, ендоскопічної, судинної, урологічної, амбулаторної, загальної та пластичної хірургії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Зручні подорожі з авто ...

КОМЕНТАРІ