Степан Барна: Стабільна підтримка профтехосвіти — серед пріоритетів облдержадмінстрації

Степан Барна: Стабільна підтримка профтехосвіти — серед пріоритетів облдержадмінстрації

20.04.19 08:28 0 636
Вірю, що спільна робота дасть очевидний результат — наші діти матимуть змогу реалізувати себе тут, у рідній країні. Про це наголосив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна під час конкурсу професійної майстерності майстрів виробничого навчання з професій «офіціант», «кондитер», «перукар» - «Майстер року - 2019», що відбувся 18 квітня у ТРЦ «Подоляни». Під час даного заходу свій потенціал продемонстрували 16 навчальних закладів професійно-технічної освіти Тернопільщини.

«Декілька років тому велися дискусії стосовно подальшої долі закладів професійно-технічної освіти області. Проте весь цей час їхнє фінансування продовжується забезпечуватися стабільно, — зазначив очільник області. — Наші заклади вдало поєднують навчальну складову із практичними заняттями на підприємствах, що дає ефективний результат».

Окрім стабільної підтримки професійно-технічної освіти в цілому, береться до уваги й друга не менш важлива складова — покращення якості надання освітніх послуг. Про це свідчать створені впродовж останніх років навчально-практичні Центри і лабораторії на базі обласних закладів профтехосвіти.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1686528274784084

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ