17 громад Тернопільщини візьмуть участь у проекті «Надання соціальних послуг в громаді»,що фінансує Світовий банк

17 громад Тернопільщини візьмуть участь у проекті «Надання соціальних послуг в громаді»,що фінансує Світовий банк

20.04.19 08:56 0 1624
Тема надання соціальних послуг у громаді є однією з найактуальніших у нашому регіоні.

18 квітня у Тернополі розпочався семінар, присвячений проекту «Надання соціальних послуг в громаді». Учасників заходу привітали заступник Міністра соціальної політики України Микола Шамбір та голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

Презентований проект має на меті покращити доступ населення до послуг соціального захисту у 17 громадах Тернопільської області. Про це учасникам семінару повідомив заступник Міністра соцполітики. Також він зазначив, що участь у проекті візьмуть і 13 громад Одеської області.

«Проект фінансується завдяки японському уряду та Світовому банку. Грантні кошти вкладаються для розвитку соціальної інфраструктури громад. Це досить важливо, адже це створення комфортних умов в першу чергу для мешканців цих ОТГ. Добре, що обласна адміністрація теж підключилася до цього проекту. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми реалізуємо усі поставлені завдання», - зауважив Микола Шамбір.

У свою чергу голова ТОДА розповів, що у сфері соціальних послуг вже реалізовано чимало успішних проектів. Проте, громадам слід і надалі шукати партнерів, які зацікавлені у співпраці з Тернопільською областю.

«Нам пощастило стати учасником проекту «Надання соціальних послуг в громаді». Хотілось би, щоб ми якомога ефективніше використали цю можливість. Тому, звертаючись до присутніх тут учасників круглого столу, наголошую, що з цієї зустрічі потрібно взяти весь комплект найважливішої інформації. Лише після успішного навчання ми зможемо створювати ті проекти, які стануть корисними для мешканців громад. Адже це залишиться для усіх нас і нашого краю», - підкреслив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Петро Порошенко підписав ...

КОМЕНТАРІ