Тимбілдінг у квест кімнаті: все,що Ви хотіли знати?

Тимбілдінг у квест кімнаті: все,що Ви хотіли знати?

23.04.19 20:04 0 7137

Організатори різноманітних заходів тимбілдінгу, івентів та інших подій постійно шукають нові способи згуртування колективів, формування навичок рішення спільних завдань у команді і тому подібного. Для цього пропонується участь у численних заходах, де учасники можуть показати себе в вигідному світлі, продемонструвати найсильніші свої сторони.

Однією з площадок, що підходить для івентів та тимбілдінгу є квест кімнати в Черкасах. Взагалі квести популярні саме як тип проведення дозвілля, як місце зустрічі старих друзів, можливість розвеселитися чи налякатися в залежності від тематики квестів.

Але це не єдине, що можна зробити в квест румі. У квест кімнаті можна організувати тимбілдінг. Які з цього переваги?

  1. Квест кімната – хіба що не ідеальне місце, де можна проявити себе з кращої сторони. Всі учасники виконують різні завдання, вирішують численні загадки в пошуках виходу з руму. Під час пошуку вони дізнаються більше один про одного, бачать себе та інших. Потім все це можна проаналізувати, побачити власні недоліки або, навпаки, сильні сторони.
  2. У квест кімнаті можуть проявитися різні фобії та страхи. Наприклад, це може бути страх темряви або замкненого простору. Водночас квест рум допомагає боротися з цими страхами.
  3. Люди, що опинилися в нестандартній для себе ситуації, можуть вести себе по-різному. Хтось може запанікувати хоча приводу для цього немає або ж цей привід несильно переконливий, наприклад, закінчується час, а завдання ще не вирішено, і є ризик, що учасники не встигнуть своєчасно полишити квест кімнату.
  4. Квест кімната розвиває кмітливість, логіку, уяву, фантазію. Це «прокачка» досить важливих якостей, знань, вмінь, навичок. Різні люди мають різний запас цих якостей, і хтось обов’язково стане більш обізнаним та умілим, ніж був до цього.
  5. Тимбілдінг в квест кімнаті можна зробити по-всякому: організувати декілька виїздів в одну й ту саму кімнату різних людей, а потім порівняти результати, або ж просто привезти увесь колектив одночасно і обрати для проходження декілька квест кімнат. Потім просто зрівняти результати: вияснити, хто ж вийдуть першими, кому знадобляться підказки і таке інше.

Ідей досить багато, треба трохи порозмислити і порадитися з організаторами. Ще одна перевага: не має потреби щось заздалегідь підгодовувати, просто забронюйте квест кімнату на зручний для Вас час та дізнайтеся, хто і як почувається у румі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Как устроен чехол ...
Наступна новина: Роль этикеток в маркетинге

КОМЕНТАРІ