Компанія

Компанія "Ribas Hotels Group": готельна франшиза № 1 в Україні

26.04.19 20:28 0 3174

Мабуть, всі ви чули про таку франшизу, як "Макдональдс", заклади якого знаходяться майже в кожному місті. А чи чули ви про франшизу в області готельного бізнесу? Вона також існує, а в Україні No 1 в цій сфері є компанія "Рібас Хотелс Груп": https://ribashotelsgroup.ua/.

Керуюча компанія готельно-ресторанними комплексами Ribas Hotels Group стала членом Союзу українських підприємців (СУП). І в першу чергу запросила представників організації в гості. Так в рамках ініціативи Company Visit, організованої Союзом, в офіс керуючої компанії прибули члени СУП.

Для 15 представників, серед яких власники бізнесів сфери HoReCa та інших областей, провели екскурсію по офісу, познайомили з командою, яка відповідає за завантаження і просування 25 готелів мережі.

Керівник відділу бронювання Валерія Рожко розповіла гостям про роботу свого підрозділу.

Генеральний директор Ribas Hotels Group Артур Лупашко розповів про те, як з'явилася компанія, відповів на запитання гостей про специфіку діяльності та відкрив деякі професійні секрети. "Ми починали з малого, невеликого апарт-готелю Ribas на Дерибасівській. За 4 роки стали третьою в Україні готельною керуючою компанією, — ділився власник компанії А. Лупашко. Плани прості — вдвічі збільшувати потужності щороку. Це стосується не тільки номерного фонду. Ми вдосконалюємо стандарти, запускаємо франшизи, багато працюємо з персоналом. Все це для того, щоб нашим гостям було комфортно, а партнери розуміли, що співпраця з нами надійна та прибуткова".

Після офіційної частини гостям вручили пам'ятні подарунки — перший випуск корпоративного журналу Ribas. Потім делегація перемістилася в один з готелів мережі - 4* бізнес-готель Wall Street. Адміністратори готелю показали гостям номери різної категорії, розповіли історію створення готелю і нюанси концепції.

Захід завершився невеликим фуршетом, під час якого представники Союзу підприємців поділилися враженням і висловили бажання продовжувати традицію подібних візитів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: "Укрпрофоздоровниця": ...
Наступна новина: "AllHotels": плюси ...

КОМЕНТАРІ