Степан Барна про реконструкцію онокогематологічного відділення на базі дитячої лікарні: Це створить кардинально інші умови для лікування дітей (фото,відео)

Степан Барна про реконструкцію онокогематологічного відділення на базі дитячої лікарні: Це створить кардинально інші умови для лікування дітей (фото,відео)

27.04.19 10:31 0 2832
Створення онокогематологічного відділення на базі обласної дитячої лікарні забезпечить якісні умови лікування та перебування діток зі всієї області із цими видами захворювань. Це нове відділення, реконструкція якого відбувається за рахунок коштів із Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. На якій стадії роботи – оцінив голова ТОДА Степан Барна у четвер, 25 квітня.

«Дане відділення – унікальне, бо в області є більше ста дітей, які мають проблеми із здоров'ям онкологічного та гематологічного характерів. Дане відділення вирішує проблематику забезпечення цієї категорії дітей відповідними умовами лікування», – зазначив голова ТОДА.

Розраховане відділення на 20 ліжко-місць. Загальна вартість робіт – 6,3 млн. грн. Держава з фонду регіонального розвитку на цей об'єкт спрямувала понад 4,3 млн. грн. та з обласного бюджету на умовах співфінансування спрямували 1,8 млн. грн. Реконструкцію відділення заплановано здійснити протягом 2018-19 років. роботи виконані на 90%. «Важливо, що це відділення створить кардинально інші умови для лікування дітей. Адже здоров'я дітей для нас, як для органів державної влади, найважливіша складова роботи», – акцентував Степан Барна.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1696215050482073

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль - лідер серед ...
Наступна новина: Обговорили реформування ...

КОМЕНТАРІ