Гвинтові компресори Eccoair

Гвинтові компресори Eccoair

02.05.19 13:42 0 7005

Конструкція гвинтового компресора з ресивером передбачає наявність двох обертових гвинтових роторів. Одна деталь під час руху обертається за годинниковою стрілкою, друга - проти. Завдяки цьому нагнітається повітря або інший газ. Промислові гвинтові компресори приводяться в дію за допомогою електричного приводу. Для згладжування пульсацій випускається гвинтовий компресор з ресивером, в якому відбувається накопичення повітря.

Гвинтовий компресор: особливості

Промислові гвинтові компресори оснащені ресивером і працюють від мережі електроживлення. Перевагою шнекового компресора є рівномірна подача повітря без пульсації та вібрацій. Здійснити обв'язку набагато простіше, ніж інших компресорів.

Виділяють два типи гвинтових компресорних установок:

  • маслозаповнені;
  • безмасляні.

При покупці гвинтового компресора, користувачів підкуповує високий ККД, який доходить до 95 %. Компресор поршневий з такою ж потужністю значно поступається за багатьма показниками. Головне достоїнство - невелика кількість деталей, що труться, що істотно знижує рівень зносу. Невелике споживання масла, якого цілком вистачає на 4000 годин роботи, і не забруднює повітря.

Гвинтовий компресор Eccoair

У модельному ряді Eccoair (до речі, купити їх можна в інтернет-магазині https://eccoair.ua/) є кілька видів компресорів:

  • Eccoair F3 з тиском 7,5 бар і продуктивністю 0,42 м3 / хв;
  • Eccoair F5 з тиском до 10 бар і продуктивністю 0,82 м3 / хв;
  • Eccoir F75 з тиском до 13 бар і продуктивністю до 12.05 м3 / хв.

Буква «F» з цифровим номером в класифікації позначає електричний привід. Якщо стоїть маркування F5, це означає потужність електричного приводу 5 кВт. Щоб купити гвинтові компресори необхідно знати розрахункову потужність майбутньої установки.
 
Компресор повітряний гвинтовий - це надійна, сучасна, така що заощаджує енергію, легка в монтажі і обслуговуванні та тиха в роботі установка для виробництва стисненого повітря. Яскравим доказом її надійності є гарантія 2 роки на гвинтову пару.

Стиснене повітря, яке виходить з гвинтового компресора, в більшій мірі вже очищене. Значна частина вологи, яка міститься в повітрі гвинтового компресора, відводиться за допомогою циклонного сепаратора.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Что нужно знать о ...
Наступна новина: Яке банківське обладнання ...

КОМЕНТАРІ