Декоративні фасадні елементи з пінополістиролу (пінопласту)

Декоративні фасадні елементи з пінополістиролу (пінопласту)

02.05.19 21:05 0 6153

На сьогоднішній момент декоративна ліпнина — це невід'ємна деталь в оздобленні фасадів і часто інтер'єрів. Рельєфні завитки, ліпні візерунки та барельєфи — ці декоративні елементи фасадів зможуть підкреслити витонченість в обробці будівлі, а ще додадуть екстер'єру закінченого вигляду. Крім цього, фасадна ліпнина та її неперевершений дизайн з оформленням надає фасаду унікальності, зробить його не схожим на інших, додасть йому індивідуальності та особливий стиль, а це буде свідчити про почуття тонкого смаку та стилю його власника.

Декоративні елементи з пінополістиролу та їх особливості

Раніше при виробництві ліпного декору використовувався гіпс і бетон. Фасадну ліпнину тоді виготовляли методом лиття. Найбільшою складністю було тоді підйом ліпного декору на висоту, адже він був виконаний з дуже важких гіпсових або бетонних елементів. Часом не тільки висока вартість ліпнини з цих матеріалів, але й їх монтаж тягли за собою великі додаткові витрати.

Тому ліпний декор був в той час предметом розкоші. Однак технології нового покоління надають прекрасну можливість втілити нам всі мрії в реальність, при цьому виконуючи фасадний ліпний декор з найбільш легких матеріалів: пінополістиролу, поліуретану та пінопласту. До речі, в Києві замовити виготовлнення декору із пінопласту можна на сайті https://100form.com.ua/napravleniya/decor/.

Фасадна ліпнина з пінопласту — сучасний матеріал

Фасадна ліпнина з полістиролу прийшла до нас на зміну ліпному декору з гіпсу і бетону, при цьому ця ліпнина прекрасно вписується в загальний декор фасаду архітектурного стилю. Полістирол є відносно дешевим матеріалом і його легко обробляти за допомогою технологій термічного різання струною, а ще він досить простий при монтажі.

Ліпнина з такого матеріалу — це один з найдешевших способів прикраси, оздоблення фасаду. Ліпнина з пінополістиролу найбільш легка та гнучка — що ніяк не можна сказати про гіпсової ліпнини. А монтаж тут не зажадає якихось додаткових витрат у вас на підйомну техніку. Ліпнину можна виготовити в будь-якому розмірі, в досить короткі терміни. Наша компанія надає вам можливість вибору декоративних елементів з полістиролу.

Фасадна ліпнина з пінопласту є вологостійкою в захисному покритті, вона з часом не жовтіє, є стійкою до впливу ультрафіолету, відрізняється стійкістю і до механічних впливів.

Ліпні елементи з пінопласту відрізняються ще легкістю і зручністю монтажних робіт. Фасадна ліпнина приклеюється спеціальним клеєм. Монтаж і подальша експлуатація її не зажадає спеціальних пристроїв або додаткових витрат.

Переваги декоративних елементів, які були виконані з полістиролу:

  • Мала вага елементів і простота їх закріплення до стіни та стелі;
  • Висока якість поверхні виробів;
  • Висока швидкість при виготовленні;
  • Зручність при монтажі;
  • Довговічність покриття;
  • Екологічність матеріалу;
  • Безпека для здоров'я людини.

Фасадна ліпнина з пінопласту досить популярна в багатьох країнах світу. Вона надає індивідуальності будь-якого фасаду, поєднуючи при цьому в собі прекрасну якість і високі експлуатаційні характеристики, естетичні достоїнства. При вельми вмілому оперуванні декоративними елементами можна досягти цікавого ефекту.

Можна створити прекрасні якісні інтер'єри самих різних напрямків: від класики та до модерну. Варто відзначити також той факт, що ліпний візерунок з пінопласту забарвлюється в величезна кількість колірних відтінків і фактур штукатурок.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ