"BrasletiTop": контрольні паперові браслети Tyvek

03.05.19 12:27 0 9422

Сьогодні в різноманітних закладах для контролю застосовуються одноразові браслети TYVEK, адже вони самі практичні та ефективні. Це відмінне рішення для різних нетривалих заходів - наприклад нічних клубів, дискотек, спортзалів, батутних містечок, концерту, виставки, театральної вистави, лікувального сеансу, аквапарків, торгово-розважальних комплексів, льодових палаців, мотузкових містечок й інших закладів, де необхідний контроль відвідувачів.

За допомогою паперових браслетів ви зможете не тільки контролювати відвідування, а й підкреслити статус вашого закладу або заходи, замовивши браслети з Вашим брендом або назвою заходи. У той же час, замовивши браслети з індивідуальним дизайном, ви тим самим піднімаєте рівень безпеки, зменшуючи ризик підробки.

Компанія "BrasletiTop": https://brasleti.top/g24368354-bumazhnye-kontrolnye-braslety здійснює нанесення логотипу на Ваші браслети в найкоротші терміни. Друк чорним кольором здійснюється на протязі декількох хвилин. Також можливе нанесення кольорового зображення технологією шовкографії. Великою популярністю користуються браслети для нічних клубів із золотою і срібною фарбою.

Матеріал Tyvek, досить міцний, він не дозволяє зняти контрольний браслет і передати його іншій особі, що значно підвищує ступінь надійності контролю відвідувачів вашого заходу. Ще одна перевага паперових браслетів Tyvek в тому, що їх якість настільки надійно, що вони не зможуть зіпсуватися від випадкового руху, вони не розтопляться і не розклеїли, якщо навіть опиняться під впливом вологи. Тому одноразові браслети використовують навіть в басейнах.

Переваги паперових браслетів Tyvek:

  • він має великий клейовий шар, тому він дуже міцний, водостійкий (100% водостійкий) і при цьому легкий і зручний;
  • не викликає роздратування шкіри і дозволяє їй дихати під браслетом;
  • послідовна нумерація на кожному браслеті дозволяє так само вести статистику кількості відвідувачів вашого заходу або закладу;
  • вісім ліній перфорації перешкоджають несанкціонованому зняттю браслета;
  • можливість виготовлення паперових браслетів з Вашим логотипом;
  • великий асортимент забарвлень в наявності (яскраві неонові кольори, які світяться в ультрафіолеті, пастельні, металеві тони, стандартні кольори веселки);
  • можливість виготовлення браслетів з відривний частина з нумерацією, хвилястих браслетів, широких браслетів, подовжених браслетів.

Висновки

Багато клубів та розважальних закладів по всій Росії вже відмовилися від стандартних квитків, штампів, флаєрів і почали використовувати паперові контрольні браслети Tyvek всіляких квітів c власними логотипами на них. Це неймовірно зручно, особливо коли відвідувачі виходять з приміщення і через якийсь час повертаються знову. На відміну від квитків їх не можна втратити, передати іншій людині. На відміну від штампів і печаток вони не стираються. А наявність нумерації дозволяє завжди точно знати скільки чоловік відвідали Ваш заклад або захід, а також зменшує ризики від роботи недобросовісної охорони.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Стартує громадське ...

КОМЕНТАРІ