У чому переваги біокамінів?

У чому переваги біокамінів?

05.05.19 18:16 0 6657

Облаштування справжнього каміна — це витратна та не завжди здійсненна процедура. У заміських будинках для цього потрібна наявність повноцінної димохідної системи, а у квартирах — примусової системи вентиляції. Біокамін — це відмінна альтернатива, яка зберігає всі переваги, але при цьому не передбачає серйозних будівельно-технічних змін. Далі, ми розглянемо особливості конструкції, установки біокамінів, а також їх переваги, а розповість нам про це співробітник компанії "Gloss Fire", на сайті якої: https://glossfire.com.ua, ви безпосередньо можна придбати біокамін в Україні.

З чого складається біокамін?

Його конструкція включає наступні компоненти:

  • Пальник. Це відсік, який в більшості випадків виготовляється зі штучного каменю чи нержавіючої сталі. У резервуар заливається спеціальне паливо, якраз забезпечує горіння каміна. Для постійного горіння потрібно порівняно небагато матеріалу, що дуже вигідно.
  • Декоративне оформлення. Це облицювання каміна, яке також виконується зі штучного каменю. Даний матеріал стійкий до високотемпературного впливу та вигідно вписується у своєрідний середньовічний інтер'єр.
  • Рама. Облицювання кріпиться на металеву раму, яка обшивається вогнетривкими панелями. Простіше, якщо це метал. На сталь легко прикрутити або приклеїти будь-які оздоблювальні конструкції.

В якості палива застосовується біоетанол. Ця сировина, що не містить синтетики та отримане екологічно безпечним шляхом. Варто відзначити, що біокаміни виконують виключно дизайнерську функцію. Прогріти приміщення до кімнатної температури біоетанол не здатний. Однак паливо ідеально імітує справжнє горіння, але при цьому не виділяє газів і не залишає сажі.

Що потрібно знати про установку біокаміна?

Перед тим як купити біокамін форма і розміри конструкції підбираються відповідно до параметрів приміщення. Для великих віталень заміських будинків підійдуть каміни будь-якої форми. Розташувати платформу можна або уздовж стіни, або посередині, спорудивши для цього штучну перегородку або опору.

У міських квартирах найчастіше камін розташовується в кутку. Це малофункціональні зони приміщення, які найчастіше пустують. Кутовий камін в такому випадку віддаляється від речей, які легко спалахують і не займають багато місця.

Брендові моделі поставляються з повним набором кріплень і матеріалів. Покупцеві залишається лише зібрати коробку, підключити електромережеву схему. Пальники на фірмових конфігураціях ізольовані та відповідають стандартам пожежної безпеки.

Переваги біокаміна

Серед основних переваг біокамінів виділяються:

  1. Універсальність. Встановити платформу можна в приміщенні будь-якого типу. Водночас справжній камін призначений для монтажу тільки в будівлях з автономною димохідною системою.
  2. Динамічний інтер'єрний атрибут. Живий вогонь — це завжди цікаво, захоплююче та стильно. Завдяки цьому навіть бюджетний інтер'єр можна зробити яскравим і виразним.
  3. Зручність установки. Біокамін не важко змонтувати своїми силами. Для цього не потрібно спецінструмент, обладнання та вузькоспеціальні знання.
  4. Простота експлуатації. Для підпалювання досить заправити пальник і підпалити. Процедура безпечна і реалізується за допомогою спеціальної кнопки включення. Вартість біоетанолу мінімальна та обійдеться дешевше від справжніх дров та іншої сировини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Как выбрать камуфляжную ...
Наступна новина: Преимущества кожаных сумок

КОМЕНТАРІ