CCloan: кредит без довідки про доходи за 10 хвилин

CCloan: кредит без довідки про доходи за 10 хвилин

05.05.19 21:17 0 3938

CCloan - це відома українська компанія, яка пропонує мікрокредити на карту. CCloan працює в Грузії, Казахстані та в Україні. Один з головних слоганів CCloan - кредит без довідки про доходи за 10 хвилин. А так все добре і безвідмовно насправді?

Перше враження

Сайт CCloan створює приємне враження. На сайті немає нав'язливої анімації, картинка не перевантажена. Основний фон — щасливі фотографії. Компанія робить акцент на рекламні банери на головній сторінці. Нас відразу ж зустрів слоган "Онлайн кредит на карту під 0 %" - головна акція CCloan. На сайті є інформація про погашення кредиту, нюанси отримання, кредитний калькулятор і приклад розрахунку відсотків за кредит.

CCloan надає повний список банківських рахунків для оплати та форму зворотного зв'язку. У розділі "Про компанію" розміщена вся документація і звітність по діяльності CCloan за останній звітний період. Сайт легкий, простий і добре адаптований під користувачів.

Юзабіліті

CCloan спробували максимально адаптувати свій сервіс для клієнтів. На сайті спрощене меню. Є інформація про те, як погасити та продовжити кредит, розділ з відповідями на популярні питання і контакти. Також у CCloan є розділ з новинами та корисними статтями на тему кредитування та управління фінансами. Сайт CCloan швидкий і простий. На ньому немає зайвої інформації — тільки те, що потрібно для отримання і погашення кредиту.

Акції

CCloan пропонує для своїх клієнтів одну масштабну акцію — перший кредит під 0 %. Тобто якщо ви ніколи не були клієнтом CCloan, то можете отримати перший кредит онлайн з 0,01 %. Система промокодом на знижку по кредиту у CCloan не надто розвинена. Компанії-конкуренти надсилають знижкові коди на свята і в нагороду за активне користування сервісом.

Отримання кредиту

У CCloan можна отримати кредит до 10,000 грн на термін до 30 днів. При першому позику є тільки 3,000 грн, при другому - 5,000 грн, третьому - 6,000 грн, четвертому - 8,000 грн і 10,000 грн тільки при п'ятому оформленні кредиту.

У більшості компаній, спочатку користувач вибирає суму і термін кредиту, дивиться на те, чи підходять йому відсотки та вже потім подає кредит. У CCloan теж є кредитний калькулятор. Але спочатку необхідно зареєструватись та заповнити анкету, а після цього вже подавати заявку на кредит.

Анкета стандартна. У ній вказується особиста інформація, паспортні дані, ІПН, відомості про місце роботи, рівень доходу і соціальний статус. Обов'язкові поля з контактами третіх осіб.

CCloan пропонує кредити громадянам України з пропискою в Донецькій і Луганській областях — заборони немає. Після заповнення анкети необхідно прикріпити свою карту, пройшовши стандартну процедуру верифікації. На карті повинно бути не менше 2 гривень, щоб прикріпити її до кабінету.

Супровід кредиту

Головне, що ми винесли після тестування CCloan - їх контакт-центр працює в посиленому режимі. Перша позика в CCloan був на суму близько 500 гривень. Перед видачею продзвонювали все контактні телефони, поставити уточнюючі питання — стандартна ситуація.

Цікаве почалося вже перед закінченням терміну позики. За день до погашення, CCloan починає надсилати СМС з проханням оплатити або пролонгувати кредит. Це добре, але СМС приходять з періодичністю приблизно раз на годину. Нав'язливо. Постійно.

У день погашення вам дзвонить оператор, який уточнює, що сьогодні потрібно або сплатити позику повністю, або пролонгувати його. СМС все також приходять. Оплату просять провести до 18:00.

Висновок

CCloan має хороший потенціал для розвитку, зручний сайт, налагоджену систему кредитування. Компанія намагається зробити приємні умови для залучення клієнтів, однак не має програм лояльності для вже наявних. Новим клієнтам пропонується позика під 0 %, постійним в знижки відмовляють. Пролонгація кредиту у CCloan має фіксовану, досить дорогу ставку. Відсоток по кредиту - 1,33 % в день. Отримати кредит онлайн в CCloan не складе у вас проблем.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ