У Тернополі інспектори з паркування винесли майже 900 адміністративних постанов за паркування в заборонених місцях

У Тернополі інспектори з паркування винесли майже 900 адміністративних постанов за паркування в заборонених місцях

06.05.19 10:06 0 1259
Впродовж трьох місяців вулиці Тернополі патрулюють інспектори з паркування, які виносять постанови у разі виявлення порушень правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів.

Так, за лютий – березень 2019 року інспекторами з паркування винесено близько 900 постанов про адміністративні правопорушення, 70% з яких уже сплачені. За несвоєчасне виконання постанов направляється інформація у відповідні відділи виконавчої служби для примусового стягнення штрафних санкцій у подвійному розмірі.

Найбільшу кількість порушень, а саме 783, інспектори з паркування зафіксували за порушення ч.1 ст. 122 КУпАП. За порушення ч. 3 ст. 122 КУпАП оформлено 98 адміністративних постанов.

До слова, за порушення ч. 3 ст. 122 КУпАП передбачена евакуація транспортного засобу. Відтак, після завершення робіт з облаштування арештмайданчика у Тернополі, за подібні правопорушення автомобілі будуть евакуйовані.

Нагадаємо, інформацію про автомобіль та обставини, під час яких інспекторами з паркування було винесено постанову, можна дізнатися на сайті http://inspector.rada.te.ua/ у розділі "Постанови", ввівши номер постанови та номер транспортного засобу.

В управлінні муніципальної інспекції наголошують, що при сплаті штрафів необхідно вказувати ті реквізити, що зазначені у постанові (повідомленні) про адміністративне правопорушення, оскільки при сплаті коштів на будь-який інший рахунок, постанова вважається не виконаною. При цьому у призначенні платежу необхідно обов’язково вказувати серію та номер постанови.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нові проекти та державні ...
Наступна новина: Преимущества тонирования ...

КОМЕНТАРІ