Кредит Дніпро: головні переваги

Кредит Дніпро: головні переваги

10.05.19 23:03 0 4179

Банк Кредит Дніпро відноситься до типу універсальних фінансових установ. Він здійснює повний спектр банківських операцій, як з фізичними, так і юридичними особами. Тут можна оформити кредит, покласти депозит, зробити переклад і т.д. Працює також фінансова установа з платіжними картами міжнародних систем Visa і Mastercard. До речі, більше інформації ви можете дізнатися і на сайті: http://kreditdnepr.com.ua/.

Переваги банку

Щоб збільшити привабливість карткових продуктів Банк Кредит Дніпро розширив спектр застосування своїх пластикових карт, зробивши їх кредитними. До речі оформити кредитку можна не тільки в найближчому відділенні банку, але і на його офіційному сайті.

Фінансова установа надає своїм клієнтам скористатися однією з наступних програм кредитування:

  • Freecard Gold - привілейована карта. Банк обіцяє, що з її допомогою кожен зможе відчути себе більш вільним у фінансовому плані. Крім цього власникові фінансового інструменту будуть доступні всі послуги, які передбачені на додаток до пластикових карток такого класу (консьєрж-сервіс, бонуси за розрахунки і т.д.). Перевагою цієї карти є безконтактна технологія розрахунку, доступ до кредитного ліміту в розмірі до 200 тис. гривен, наявність грейс-періоду терміном до 55 днів. Крім цього клієнти позитивно сприймуть безкоштовне обслуговування рахунку протягом 1 року, відсутність комісій за розрахунки в торговельній мережі по всьому світу, а також за покупки в інтернеті. Також картка дає можливість своїм власникам накопичувати бали, щоб потім їх обміняти на квиток на літак. Дуже зручно клієнтам, що Freecard Gold є мультивалютною картою, до неї прив'язані: гривня, долар, євро, фунт стерлінгів і рубль. За умовами продукту обов'язковий мінімальний щомісячний платіж становить 5% від суми заборгованості;
  • Freecard Platinum - преміальна карта вищого класу. Її власнику надається цілодобова підтримка персонального менеджера, вільний доступ до Mastercard loung в аеропорту Бориспіль, кредитний ліміт у розмірі до 200 тис. гривен, надання страхового поліса під час подорожей за кордоном, мультивалютний рахунок (гривня, долар, євро, фунт стерлінгів і рубль) і т.д. Вартість річного обслуговування пластикової карти такого класу становить всього 2 500 гривень. Всі інші умови користування Freecard Platinum такі ж, як і попередньої картки;
  • Вільна готівка - спеціальна кредитна карта для учасників зарплатних проектів банку. З її допомогою, вони отримують доступ до кредитного ліміту в розмірі до 50 тис. гривень, який можна використовувати для розрахунків в інтернеті і торгових мережах. Крім цього банк не буде утримувати комісію з клієнтів за зняття грошей з банкоматів або каси. Для зручності контролю над своїми фінансами, всі позичальники отримують вільний доступ до своїх рахунків за допомогою інтернет-банкінгу. Крім цього всім власникам карти доступний сервіс - автоматичний платіж. З його допомогою можна значно спростити погашення кредиту, адже тепер стежити за щомісячними платежами і списувати гроші з рахунку вже буде банк, а не клієнт. За умовами кредитного продукту позичальник зобов'язаний щомісячно вносити мінімальний платіж в розмірі 7% від використаного ліміту.

Всі перераховані вище кредитки оформляються на підставі тільки паспорта та ідентифікаційного коду, без застави та поручителів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Как правильно выбрать ...
Наступна новина: Переваги штабелера і ...

КОМЕНТАРІ