погрузчик

Переваги штабелера і навантажувача

10.05.19 23:36 0 4696
Без застосування підйомно-транспортного обладнання не обходиться жоден логістичний центр. Наявність навантажувачів, штабелерів, складських візків необхідно практично на будь-якому складі. У багатьох галузях промисловості ручна праця замінюють машини. Наприклад, в деяких цехах, де штабелювальні конвеєри функціонують на постійній основі, робота ведеться ефективно і без залучення ручної праці. До речі, якщо ви зі Львова і вам потрібен навантажувач, то придбати його можна на сайті: http://pogruzka.biz/buy_forklift_in_lvov.html.
 
Для виконання певних завдань вибирається відповідна техніка. Якщо необхідна транспортування вантажів на відстані, застосовуються навантажувачі. На складі - це в основному вилочні навантажувачі, які можуть виконувати і функції штабелера. Однак у вузьких проходах більш ефективний штабелер, він не має потужного противаги, яким, як правило, для збільшення вантажопідйомності оснащується навантажувач. Крім збільшеної вантажопідйомності вантажна техніка має і більш високу прохідність. Вибираючи шини для навантажувачів необхідно орієнтуватися на те, в яких умовах в основному будуть проводитися роботи і купувати обладнання, оснащене бандажними, суцільнолитими або пневматичними шинами необхідної ширини і діаметра. Якщо штабелер долаючи нерівність, може застрягти, то навантажувач, завдяки ергономічній конструкції шин, швидше за все, її подолає.

Незважаючи на те, що в конструкції штабелюються агрегатів колеса і передбачені, дана техніка не застосовується в якості самохідної. Як правило, штабелер стоїть на місці, а його транспортер, за допомогою найчастіше електродвигуна, приводиться в рух. Штабелюються техніка може бути оснащена захватними пристроями для більш комфортного просування вантажу на транспортер.

Вантажно-розвантажувальні роботи покликана не тільки штабелювати, укладати вантажі, а й виробляти розвантажувальні роботи, перевозити необхідну поклажу на відстані. На великих виробничих, складських площах доцільно застосування комбінованої техніки, де навісне обладнання може змінюватися в залежності від поставлених завдань. Таким чином, навантажувач може оснащуватися ковшем, вилами або вантажозахоплювальними пристроями, що дозволяють переміщати, наприклад, труби або ліс.

На практиці не слід плутати функціональні призначення штабелера і навантажувача - основних видів обладнання. Якщо у штабелера підйом вантажу є його основним функціональним призначенням, а переміщення - допоміжним, то у навантажувача навпаки - утримання і захоплення - лише функція допоміжна, головна ж - висока маневреність при переміщенні важкої поклажі, штабелів на максимальні відстані.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Кредит Дніпро: головні ...
Наступна новина: Лабораторные оборудовани в ...

КОМЕНТАРІ