Степан Барна: Інвестиційний форум – це новий виток у розвитку міжнародного співробітництва для Тернопільщини та її партнерів

Степан Барна: Інвестиційний форум – це новий виток у розвитку міжнародного співробітництва для Тернопільщини та її партнерів

11.05.19 09:23 0 2210
23-24 травня в нашій області традиційно відбудеться Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина INVEST – 2019». Очікують на заході представників близько 30-ти країн світу та іноземних бізнес-партнерів.

Перший день форуму відбудеться у Збаразькому замку, де відбудеться презентація Інвестиційного порталу Тернопілля, Концепції розвитку Міжнародного Аеропорту Тернопіль та ряду інвестиційних проектів за напрямками:

* агропромисловий комплекс: нові інвестиційні можливості;

* розвиток туризму та креативних індустрій;

* інновації в галузі диверсифікації джерел енергії на базі біоресурсних технологій;

* розвиток ІТ-індустрії – кращі практики;

* розвиток міста Тернопіль.

Під час Форуму проходитиме виставка «Зроблено на Тернопіллі», де свої досягнення представлять аграрні та промислові підприємства області. Свій потенціал презентуватимуть й об'єднані територіальні громади області.

Ще одним заходом Форуму стане засідання Міжнародного Трейд-клубу – організації, яка об'єднує співробітників з торгово-економічних питань майже 60-ти посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні та сприятиме залученню іноземних інвестицій в економіку Тернопільської області. 23 травня учасники Трейд-клубу братимуть участь в панельних дискусія Форуму, а вже 24 травня відбудуться зустрічі в форматі В2В з підприємцями області.

«Протягом останніх двох років Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина INVEST» відвідали 70 делегацій з 52-ох країн світу. В рамках щорічних форумів ми створювали своєрідний майданчик для бізнесу. Що вдалося досягти? Це, насамперед, – низка важливих соціальних, культурних, мистецьких та економічних угод. Досягнуті результати беззаперечно приводять до покращення рівня життя людей тернопільського краю. Саме тому, говорячи про сприятливий інвестиційний та бізнес-клімат, сподіваємося, що наш цьогорічний Форум означатиме для Тернопільщини та її партнерів новий виток у розвитку міжнародного співробітництва, який надасть необхідного імпульсу для подальшого зростання двосторонніх відносин», – акцентував Степан Барна.

Детальніше – за посиланням https://te-invest.com/

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Міський ...
Наступна новина: Ростислав Яцків: Основний ...

КОМЕНТАРІ