Ростислав Яцків: Основний акцент під час відкриття літнього турсезону – на туристичних атракціях

Ростислав Яцків: Основний акцент під час відкриття літнього турсезону – на туристичних атракціях

11.05.19 09:28 0 1856
Під час відкриття цьогорічного літнього туристичного сезону вирішили зосередитися не на концертно-фестивальній програмі, а на туристичних атракціях. Стартує туристичний сезон у неділю, 12 травня, у місті Збараж. Локація – Збаразький замок та при замкова територія.

Про те, що передбачено програмою та за допомогою чого популяризуватимуть Тернопілля, розповів під час брифінгу для ЗМІ начальник управління туризму ТОДА Ростислав Яцків.

«Нова атракція – скеледром, де гості зможуть спробувати свої сили у підніманні вгору по імпровізованій скелі. Також буде повітреплавання. Хочемо провести й лотерею. Передбачили близько 40 призів, які будуть розігруватися. Окрім цього ми проведемо виставку 3D-замків. Наразі їх є десять, але ми очікуємо, що цей проект буде мати продовження», – повідомив Ростислав Яцків.

Всі розваги – безкоштовні. Організатори передбачили також окремий намет, де буде відбуватися демонстрація туристичних фільмів про Тернопілля. Свої відеоматеріали привезуть і райони. Райони також представлятимуть фестивальні заходи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ