огнезащита Promat

Promat: протипожежний захист екстра класу

11.05.19 18:59 0 4392

Компанія ПРОМАТ: https://www.promat.ua/uk-ua вже понад 50 років пропонує на світовому ринку сучасні технології та матеріали для комплексного протипожежного захисту на всіх об'єктах промислового та цивільного будівництва. Протипожежний захист будівель і споруд Promat - це технології безпеки, чиє призначення — порятунок людського життя і захист майна в надзвичайній ситуації.

Якість продукції суворо контролюється на всіх етапах виробництва і підтверджується результатами дослідних випробувань і сертифікацією. Тисячі випробуваних і сертифікованих вогнезахисних конструкцій і систем Promat гарантують надійність. Фірма Promat розпорядженні широким асортиментом виробів, що утворюють основу протипожежного захисту всіх конструкцій і систем будівлі.

Продукція компанії ПРОМАТ

До асортименту продукції ТМ Promat відносяться:

  • Вогнезахисні плити. Основним матеріалом для конструктивного вогнезахисту є мінеральні плити PROMATECT і PROMAXON на основі силікату кальцію. Їх вирішальні переваги — це чудові вогнезахисні характеристики при незначній товщині та низька вага. Вогнезахисні плити можна обробляти звичайним ручним і електричним столярним інструментом. Вони кріпляться між собою або до інших елементів будівельних конструкцій стандартними механічними кріпильними виробами — сталевими дротяними скобами або шурупами.
  • Вогнезахисні штукатурки. Штукатурка Неоспрей застосовується в якості конструктивного вогнезахисту сталевих, залізобетонних несучих і огороджувальних конструкцій на всіх об'єктах цивільного і промислового будівництва. Підвищує межа вогнестійкості сталевих та залізобетонних конструкцій до 240 хвилин. Вогнезахисний штукатурний склад FENDOLITE MII застосовується в якості конструктивного вогнезахисту сталевих, залізобетонних несучих і огороджувальних будівельних конструкцій на об'єктах промислового будівництва, в тому числі об'єктах нафтогазової, хімічної промисловості та в тунелях. Склад випробуваний на захист від вуглеводневої пожежі.
  • Вогнезахисні тонкошарові склади. Компанією випускаються вогнезахисні тонкошарові спучуються при пожежі склади (фарби) для захисту сталевих конструкцій — ФЕНІКС СТС і ФЕНІКС СТВ, а також для виробів з деревини — ФЕНІКС ДП і ФЕНІКС ДБ. Вогнезахисний склад на водній основі ФЕНІКС РЄ перешкоджає поширенню полум'я по поверхні кабельних ліній, незалежно від номінальної напруги та призначення.
  • Рішення для вогнезахисту інженерного обладнання, в тому числі кабельних ліній, проходок кабелів і горючих труб, повітроводів і каналів димовидалення, деформаційних швів.
  • Інше. В асортименті продукції фірми крім вогнезахисних плит, штукатурок і тонкошарових покриттів — протипожежні сухі суміші, грунтовки, мастики, силікони, манжети для труб і багато іншого.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Відпочинок в Залізному ...

КОМЕНТАРІ