Apple AirPods

Apple AirPods: брати чи не брати?

13.05.19 20:54 0 7108

Коли Apple вперше показала безпровідні навушники AirPods в грудні 2016 року, по Мережі відразу посипалися меми на тему їх зовнішнього вигляду. Ось, наприклад, мої найулюбленіші порівняння: "вони схожі на зубні щітки або міні-фени, а їх кейс — на упаковку від зубної нитки". Так, вони виглядають дивно, але багатьом подобається дизайнерський підхід Apple в даному випадку. Знамениті білі провідні навушники, які користувачі iPhone носили багато років, були прості та лаконічні. Так навіщо заново винаходити велосипед? Не потрібно міняти те, що і так добре працює! До речі, придбати їх за доступною ціною можна в інтернет-магазині https://appleroom.ua/product/-airpods-wireless/.

Якщо ви коли-небудь носили провідні EarPods, то 100 % знаєте, що AirPods підійдуть вам. Ви точно не зустрінете нікого, хто б відчував дискомфорт при їх носінні. Дизайн не змінився і в бездротової версії: Apple тоді витратила багато грошей, щоб розробити форму, придатну для максимальної кількості вух. І все-таки вони підійдуть не всім, але не через незручності: навушники є персональним аксесуаром і повинні показувати індивідуальність та стиль власника, але якщо ви шанувальник класичних EarPods, то вам варто додати трішки незвичності у своє життя й приєднатися до тусовки.

Якість звуку

Всі ми знаємо, що оригінальні EarPods ніколи не відрізнялися дивною якістю звуку, так що якщо ви аудіофіл, то вони — не для вас. Для рядових користувачів AirPods забезпечують прекрасне звучання. Так, якість звуку може бути трохи гіршою, якщо навушники будуть бовтатися в вусі, але якщо вони тримаються щільно, то в пішому маршруті до роботи, поїздці додому або навіть під час пробіжки по парку AirPods нададуть чистий звук з пристойним басом і набагато вищою гучністю.

Також навушники мають вбудовані мікрофони, що формують «промінь», для дзвінків й інтеграції з Siri, що досить круто, тому що завдяки чіпу W1, AirPods здатні відрізняти ваш голос від сторонніх звуків і фільтрувати його. Це дозволяє Siri чітко чути вас в галасливих місцях, а також того, з ким ви розмовляєте телефоном.

Ще в AirPods встановлені датчики руху та акселерометр, які допоможуть вам, якщо ви працюєте в метушливій обстановці або просто змушені часто перериватися: вони знають, коли ви їх слухаєте, а коли ні. Вийміть їх з вух, і музика зупиниться, поверніть назад — знову почне відтворюватись.

Час роботи

Ніхто не любить заряджати навушники, бо на це ніколи немає часу. Звичайно, існують моделі, здатні забезпечити реальні добу використання, але це, як правило, будуть дуже громіздкі накладні навушники, які, якщо ви це читаєте, вам, швидше за все, не потрібні.

Apple, очевидно, знає (або провела дослідження), що звичайні користувачі навушників не використовують їх протягом 24 годин поспіль, а, напевно, по кілька годин за раз, після чого поміщаючи в кейс, а потім знову дістаючи ще на кілька годин. Ось чому принцип зарядки AirPods дуже крутий.

На одному повному заряді кожен навушник «живе» до 5 годин, а потім, після 15 хвилин в зарядному кейсі, ще додаткові 3 години. Кейс здатний утримувати в собі енергію, достатню для 24 годин прослуховування музики, що означає неможливість повної розрядки навушників при звичайному використанні. Ця фішка сама по собі змусить вас закохатися в AirPods.

Siri

Можливість мати голосового асистента прямо у своєму вусі — не зовсім та причина, по якій варто придбати AirPods. Ну а якщо ви часто використовуєте Siri, то вам буде досить лише двічі тапнути по навушникові, щоб її викликати. В налаштуваннях подвійний тап може бути змінений на іншу дію, проте виклик Siri - це єдина доступна команда. Якщо ви захочете змінити гучність, то вам доведеться попросити про це асистента, або зробити це вручну з пристрою, до якого підключені «вуха». Ця проблема здасться зовсім дрібною, коли ви побачите, з якою магією AirPods підключаються до «яблучних» девайсів завдяки чіпу W1: коли ви підносите кейс до iPhone, на його екрані з'являється зображення навушників, і вам потрібно буде лише вибрати, з'єднувати їх чи ні — от і все. Простота сполучення дійсно вражає: ніякого копання в налаштуваннях Bluetooth. Життя прекрасне!

Фітнес: новий рівень тренувань в спортзалі!

Перше питання, яке може виникнути у голові спортсмена при покупці AirPods: «Чи не випадуть вони під час тренування?». Справедливе питання. Під час бігу ніяких проблем не виникає, навушники гарно тримаються у вухах. Потрібно докласти певних зусиль, щоб виштовхнути їх з вух, тому з вправами не повинно бути ніяких проблем — особливо в залі. Тепер не потрібно постійно поправляти дріт, щоб не зачепити його під час пробіжки або їзди на велосипеді й т. д.

Якщо у вас є Apple Watch, то з AirPods вони стануть ще кориснішими! Надіслати свої пісні, або, якщо ви власник Series 3, підключіть до них навушники та слухайте медіатеку прямо з інтернету. Залиште свій смартфон вдома або в сумці, і вирушайте на прогулянку дійсно без проводів. Майбутнє вже тут!


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ